Hogy tudok dimenziókaput készíteni az asztrál síkra?
Sziasztok!
Szeretnék egy dimenziókaput nyitni a túlvilágra, de most olyat aminél nem kell hátra hagynom a fizikai testemet.
Valaki esetleg ismeri a szükséges ráolvasásokat, rajzokat?
Milyen krétával érdemes felrajzolnom a varászjeleket?
1# köszi, de esetleg valami más módszert nem tudnál ajánlani?
Nem szeretem az állatkínzást, gyilkolást.
Pedig jobb lesz ha hozzá szoksz. De kell hozzá az "X vegyszer" is. Ez egy titkos összetevőket tartalmazó asztrál öntet, ami képes uralni az antianyagot. Megadhatom, ha a Fehér Tanács jóváhagyja nekem, addig pedig bizonyítod hogy csakis jóra használod és valóban képes vagy birtokolni, kézben tartani az Erejét.
Holnap elindulok Vasudvardba, beszélek a Rend fejével.
Ment mindenkinek a like!
5# Csak trolkodásból kérdeztem meg ezt! :D Ettől függetlenül nem vagyok szkeptikus, annyira, próbálkoztam sátánista meditációkkal, és egyszer elég közel kerültem az asztrál síkhoz (ha nem csak hallucináltam), nem egy kellemes élmény... Halál félem lett és úgy érzetem mintha valaki figyelen vékony női hangokat hallottam a szobámban mintha vitatkoznának, osszciláló hangerőn hangerőn (néha felerősödőn néha, le gyengülő) ilyen az asztrál sík moraja.
Ehhez fel kell aktiválni a tobozmirigyedet én a gaum nevű mantrát (meditációs varázsige) használtam és mély transzba mentem előtte, utána egy normál meditációnál történtek ezek. Valahogy így kántáltam G-AAAA-UUUU-MMMMMMMMMMMMMM az M legyen hosszú.
Több pontból álló utazás az asztrálutazás..
1. a dimenziókaput rá kell rajzolnod egy asztalra, aztán meg kell csinálnod, hogy hogyan az benne van Ga'ala A'oh törvényeiben. (ezek keletkezés gondolom ismert nem is feszegetném a témát) Ez után repjegyet kell foglalnod ausztráliába, ez már ausztrál utazás. Itt (ausztráliában) kell/lehet megnyitnod a dimenziókapud, és máris kezdődhet az asztrálutazás. Azért ott kell megnyitnod a dimenziókaput mert ott a földet övező rétegek sokkal vékonyabbak mint itt. Sok sikert, további kérdésed van keress üziben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!