Írna nekem valaki ilyen "varázs" italt ételt amit itthon is el tudok készíteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 11:45
1/18 anonim válasza:
Análikus varázslikör recept:
- 5 tojás
- 1 dkg élesztö
- 2 dl kóla
- 1 l tej
- 5 frissen vedlett patkánybunda
- 2 sasszem
- 5 dl csili
Az összetevöket lehetöleg üstbe, szépen sorjában behelyezem, aztán elkezdem kevergetni és ízlést szerint sózom. Fél óra múlva gyorsan leveszem a tüzröl és meghintem egy kis reszelt citromhéjjal, illetve borssal, cukorral.
Ha ez kész, egy kis sajtot lehet reszelni a tetejére, csak hogy ússzon is rajta valami, így hihetöbb hatást kelt, ha vendégek jönnek.
A tálaláshoz ajánlom a fatálkát, elfogyasztását pedig klopfolóval.
Jóétvágyat!
3/18 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb erejű, otthon elkészíthető varázsital a Vodka-bomba-cataflam.
4/18 A kérdező kommentje:
Recepteket kaphatnék amit gyerekek is megihatnak?
2012. okt. 23. 12:30
6/18 anonim válasza:
Élet töltő italt vagy mana italt szeretnél? Vagy valami teljesen mást?
7/18 A kérdező kommentje:
Olyat amit gyerekek varázs italnak gondolnak és szívesen megisszák!
2012. okt. 23. 12:44
8/18 anonim válasza:
Átakarod verni szegény gyerkőcöket? Ilyen gaztettben nem segítek, mivel atlantiszi fényjáróként az igazságot szolgálom!
10/18 anonim válasza:
1 dl sió narancslé
1dl sió öszibaracklé
2dl gyömbér
2dl cola
1dl fanta narancs
isteni finom és és gyerekeknek is izleni fog (hidd el én már probáltam ) :) az értékek csak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!