Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a külömbség az okkultizmus...

Mi a külömbség az okkultizmus és a tudomány köszt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
annyira nem értek hozzá, de szerintem a tudomány az ember "találmánya", kutatási, megismerési módszer. az okkultizmus véleményem szerint egy olyan rendszer átfogó értelmezése, ami felett az embernek nincs valódi hatalma, és nem is ismeri. használhatja, de szerintem ebből a szempontból jobb a tudomány, mert az racionálisabb lehet. bár, maga a tudomány, ha nem jól alkalmazott, szintén lehet okkult, negatív értelmezésben. lásd amerika.
2014. jan. 3. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:

*különbség

*közt

2014. jan. 3. 23:03
 3/6 Farkas András D. ***** válasza:
100%
A vallás és tudományok, erről egy idézet jut eszembe:"A tudomány vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak." -ez nagyjából elmagyarázza mit gondolok, szerintem az emberek mindig keresik a válaszokat, a tudomány bizonyítani próbálja, míg a vallás kiegészíti a réseket, tudom, okkultizmust kérdeztél, szóval a tudományok a bizonyítható dolgokat jelentik szerintem, míg az okkultizmus minden olyat, amihez hit kell. Ez a véleményem, de ez csak egy nézőpont.
2014. jan. 3. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ég és föld.
2014. jan. 4. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet leírni azt,hogy köszt???? o.O
2014. jan. 4. 01:58
 6/6 anonim ***** válasza:
pl. a nyelvtan a tudományhoz tartozik, de az okkultizmushoz viszont nem.
2014. jan. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!