Pszichiátriai betegség egyenlő a démoni megszállással?
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 20:03
11/13 anonim válasza:
Én 4 éve szenvedek súlyos depresszióban. Köztük volt egy öngyilkossági kísérlet. Már a pszichiátria szélén állok.... mégsem vagyok démoni megszállott.
12/13 anonim válasza:
Nem, de bizonyos kérdésekkel ki lehet szűrni kinek mi a baja. Egy pszichológus vagy pszichiáter is így jön rá, mi az adott személy betegsége.
13/13 lomina válasza:
szerintem pedig van köze démonokhoz!!teljesen normális vagyok családi életet élek de egy ideje olyan dolgokat tapasztalok pl ülök az ablaknál szokásosan és jön egy "érzés" hogy most ugorjak ki azablakon...NEM akarok hozzáteszem sosem akartam öngyilkos lenni!!olyannyira jött a dolog hogy el kellett menjek az ablaktól mert féltem hogy baj lesz...elkezdtem imádkozni és elmúlt..pedig sosem imádkoztam az előtt,de mostmár azt mondom hogy igaz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!