Állterhesség terhességi tünetekkel volt neked? Nőgyógyászati, pszichológusi vagy pszichiátriai betegség? Hogyan szüntethető meg?
Szeretnék kérdezni olyantól, akinek volt már ilyen betegsége. Állterhességem van. Kimondottan terhességi tünetekkel. Annyira, hogy teljesen elszédülök, ha kisbabát vagy kismamát látok. Egész nap hányingerem van. Van, hogy szédülök. Nincs étvágyam, de van, hogy édeset kívánok. Ez nőgyógyászati vagy pszichológusi, esetleg pszichiátriai betegség?
Akinek volt hogyan szüntette meg?
Ha simogatnám a hasamba a semmit vagy ha etetném magam édességekkel és áltatnám magamat az mennyivel jobb?
Vagy mit tegyek?
Nekem nem volt ilyen problémám, de ismertem ilyet. Volt egy nő, aki azt mondta (mikor én is kismama voltam), hogy ő is babát vár, egy hónap múlva szül. Azt is mondta, hogy már 2 kg-s a baba, és fiú. Mikor legközelebb találkoztunk velük, kérdeztük, hogy van a baba, erre elsápadt az arcuk, és mondták, hogy nem akarnak róla beszélni. Azt hittük, tragédia történt, de aztán egy közös ismerősünk mondta, hogy egyáltalán nem is volt baba, csak álterhesség volt, ráadásul nem is az első... Úgy sajnáltam szegényt!
Szerintem, ha tudod, hogy ez a problémád, már jó úton jársz, de azért kell segítség! Én pszichológushoz fordulnék vele!
egyetértek az előzővel.ez tényleg komoly dolog,és az ember nem érzi magát jól a bőrében ilyenkor,az orvos megmondja mit kell tenned.valószinű annyira akarod már a terhességet,hogy ilyen tüneteket produkálsz,hallottam róla,hogy a has is elkezdhet nőni,tejtermelődés elindulhat stb.ez hormonprobléma is.
ez hasznos információul szolgálhat
Tesztet felesleges, mert nincsen babácska a pocimban.
Azt sem tudom, hogy akarok e már babát. Vagy igen, majd később.
Két dolog válthatta ki:
20 hetesen meghaltak az ikreim (Kristóf és Barbara), aztán egy másik Barbarácska született erőszakból. Aztán kikészültem és egészségügyi okok miatt elvették a kisbabámat.
Azóta mindenhol ez a jelszavam.
Ez hasznos volt. Lehet, hogy skizofrén vagyok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!