Mágiázással megtudok szüntetni szerelmi sérülést?
Figyelt kérdés
Vagy valaki akibe valamiért nagyon szerelmes vagyok de elszeretném felejteni és megpróbáltam egy olyan mágiát hogy rajzoltam egy boszi jelet a közepébe tettem egy gyertyát.Egy másik lapra meg leírtam hogy nem szeretnék tőle szenvedni elvileg ma este discoba mennénk vele. Azt írtam még a lapra hogy vagy legyen velem vagy legyen vége a szenvedésnek.És ezt elégettem. A gyertya felborult magától és a lap amire a boszi jelet rajzoltam és a gyertya teljesen elégett 2-3 p alatt a láng pedig néha érdekesen lobogott.2013. nov. 22. 17:04
11/17 A kérdező kommentje:
Miért??
2013. nov. 22. 17:37
12/17 anonim válasza:
Mert egy újabb negatív kaput nyitottál meg, ami rád, és nem arra akire akartad lesz következménnyel.Negatív módón.
13/17 A kérdező kommentje:
Én nem őrá vetettem a mágiázást hanem inkább magamra hogy vagy szűnjön meg vagy alakuljon ki én csak jelet kértem még a dologhoz.
2013. nov. 22. 17:45
14/17 A kérdező kommentje:
Az is benne volt a dolgoban h arra is gondoltam menet közben hogy ne legyen neki ebből baja nem akarom bántani!!
2013. nov. 22. 17:47
16/17 anonim válasza:
Beszélgess vele, ŐSZINTÉN. Mond meg mi fáj, min szeretnél változtatni, és ha nem megy váljatok szét. Ne hagyd magad érzelmileg terrorizálni, zsarolni!
Miért mennél diszkóba valakivel akibe nem szeretnél szerelmes lenni? Nem értem...
17/17 anonim válasza:
Inkább olvass el 2-3 Csernus/PálFeri könyvet, és legyél őszinte magadhoz! Lehet hogy nem olyan egyszerű és kényelmes mint ezek az ezoterikus praktikák, de legalább téényleg használnak....
Mint ha azt látnám, hogy munka és szenvedés nélkül akarnál egy iszonyatosan komplex és komoly dolgot megoldani/túlélni :D A szenvedés az élet legtermészetesebb része, mint a boldogság/bánat/öröm/szex/hasmenés/stb... NE legyél puhány és ne az ezotériába menekülj a tényleges megoldások elöl...
üdv:egy fizikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!