Hogy lehet démont idézni?
Figyelt kérdés
Szkeptikusok és lebeszélők kíméljenek. Normálos válaszokat kérek.2013. nov. 7. 10:28
11/20 anonim válasza:
Nem ajánlom. Ha megidézed mindig adnod kell valamit cserébe. Az elején barátságosak, utána rád szállnak nem lesz nyugtod - akár meg is hallhatsz..
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok. Nem érdekel mi a következménye.
2013. nov. 7. 17:49
13/20 anonim válasza:
Na szevasz bratyó én is idéztem démont kb 20X majd privátba ha gondolod leirom,de csak szolok hogy a jókedvedet felfogják zabálni... :( tapasztalat..
14/20 anonim válasza:
Én leszek a te démonod, ha azt akarod!
Írj, ha te is, komolyan gondolod.
Viszont vigyázz, mert ha az Érmelléki Kuglófember és a Zalaegerszegi Fekvemutyizó összefognak, akkor annyi lesz nekem!
15/20 anonim válasza:
Lehet Démont idézni... de neked nem fog sikerülni soha ezzel a hozzáállással.
16/20 A kérdező kommentje:
Mért is?
2013. nov. 8. 20:20
17/20 anonim válasza:
Mert nem hiszem, hogy tudod, kik Ők. Illetve azt sem hiszem, hogy megfelelő indokod van rá.
Esetleg leírnád bővebben? Akár privát is jöhet.
18/20 cooljet válasza:
a heroes of might and magic-be megtanulhatod azokat a varázsigéket örülök h segíthettem.
19/20 anonim válasza:
Egyszerűen csak el kell mondani, amit a démon mondott korábban.
És máris idézted.
20/20 anonim válasza:
Szia!
Remélem,hogy az én válaszom normális lesz számodra.:)
Először azt szeretném megkérdezni,hogy milyen célból akarsz démont idézni?
Mert egyáltalán nem veszélytelen!
Nem is tudom,hogy mért akar valaki magára zúdítani egy nagyon gonosz entitást,amikor mindenkinek meg van a saját gondja.....
Amúgy meg utána tudsz nézni googlen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!