11/21 anonim válasza:
Én úgy tudtam, 19-es csőkulcs kell hozzá, de így belegondolva a francia is jó lehet...
12/21 anonim válasza:
Az a régebbi gyártási számú téridőkontinuókhoz kellett, az újabbakhoz már 17-es kell :)
13/21 Információ Kapitány válasza:
Bios-ba állítsd át a Primary drive-ot rakott krumplira.
14/21 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez miért fontos. 28 évet leéltem csukott téridőkontinuóval.
15/21 Karesz6969 válasza:
Először is tér idő kontinuum...másodszor te sehogyan sem.
16/21 Peti7 válasza:
Tér-idő kontinuó felhasználói útmutató.:Vegyen egy,azaz 1 csillgagkaput,a csillagkapu parancsnokságtól,a Cheyenne hegyből,vagy keressen egyet a sivatagban,vagy a tengerben,és keressen hozzá tárcsázót,vagy szerezzen szupravezetőket,és írjon egy tárcsázóprogramot.Ha ez megvan,akkor várja ki a legközelebbi napkitörést,tárcsázzon egy bolygót,és gyorsan ugorjon át a kapun.Figyelem!A tér-idő kontinuó csak a napkitörés idejéig marad nyitva
18/21 anonim válasza:
Végezd el az általános iskolát. 8.ban tanuljátok
19/21 anonim válasza:
Emberek HELP!
Én megnyitottam (csak egy merőkanalat kell horzsakővel csiszolni 4 percig majd egy téglához kötve bedobni a szomszéd ablakán) és most nem tudom bezárni.
Az első 1-2 órában egész jól elbulizik vele az ember (átléptem rajta és valami olyan világba kerültem ahol a harkályok a domináns faj,tök izgi volt) de mostmár meguntam.
Valahogy be lehet zárni?
Már próbáltam fordítva visszacsinálni.Most -4 percig a merőkanállal dörzsöltem a horzsakövet és az én ablakomon dobtam be,de semmi.
Esetleg el tudom adni vaterán?Szerintetek mennyit ér?
20/21 anonim válasza:
Nem tom, hirdesd meg.
Kinyitható téridőkontinuómat becsukhatóra cserélném. Jelige: Zárd be ha birod bammeg! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!