Milyen nyaklánc lehet ez? Kép lent.
Figyelt kérdés
[link] Nővérem hozta még úgy 1 éve, de 2 hétig viseltem.. Ma vettem le, mert amióta viseltem, rengeteg különös, rossz dolog történt velem.. Részletezem: Összevesztem a legjobb barátommal, ami akármilyen fura, 3 év alatt sose történt meg... mert tényleg midnenben egyetértünk... a lánnyal, akit szeretek, rossz irányban fordult a kapcsolatunk, egészen odáig felfelé ívelt, az állataimat megölte a kutyám(amitt előtte sose tett, mert elég békés fajta), a munkahelyemen is rosszul alakultak a dolgok, ami előtte szintén jó irányba "mozgott... és ez mind 2 HÉT alatt... Amúgy meg nem beszélem be magamnak, mert pont hogy épp az ellenkezője miatt vettem fel, azt hittem szerencsehozó nyaklánc, de úgy látszik tévedtem.2013. nov. 1. 13:42
2/6 anonim válasza:
Én vagyok vak, vagy ez tényleg egy medál, nem pedig nyaklánc?
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet medál nem tudom. De szerintem nem egy átlagos medál..
2013. nov. 1. 15:07
4/6 anonim válasza:
Lehet, de akkor is csúnya. Ha szerinted szép, akkor nem a legjobb az ízlésed.
5/6 anonim válasza:
A kinézete alapján én valamilyen indián nyakláncnak tartom. A kidolgozása is erre utal. Vagy egy ahoz hasonló másolat. Náluk szent állat a sas, és a medál alja pedig a sas karma lenne szerintem.
De a rossz eseményeket szerintem is csak hozzá kötöd. Biztos történtek jó dolgok is csak ezeket most figyelmen kívül hagyod. Valamint a nyaklánc viselőse előtt is történtek rossz dolgok, csak ezeket nem vetted számításba.
Egyszerű balszerencse sorozat, velem is volt már ilyen, mégsem kötöttem össze egymással és nem mondtam, hogy az új telefonom az oka.
6/6 anonim válasza:
Ó ez semmi! Én harminc éve nősültem, azóta megőszültem, meghalt 4 rokonom, eltört három bordám, a lábam, volt egy agyvelőgyulladásom, kirepültek a gyerekeim, és a szomszéd lány csókolomot köszön. Na erre varrjál gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!