Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok a Maja jóslatról?

Mit gondoltok a Maja jóslatról?

Figyelt kérdés

A média is ezt mondta egészen 2012 decemberéig. Akkor fejtették ki igazán a lényegét. Nem világvége lesz, hanem spirituális megújulás az emberi lélekben. A média is ezen "munkálkodik".

Spirituális jellegű műsorokat, filmeket vetítenek, amik az embereket oktatják. A hitre, mégegyszer: a hitre építenek mindent. Nagy szerű példa ez a film a társai mellett: Egyszerűen bonyolult c. romantikus (tanító) vígjáték.

Aki nem hiszi ezt a történetet, járjon utánna!

De, ha a média ezt szajkózza állandóan, hogy mindenkit belől megváltoztatnak, mert ez elkerülhetetlen! Ott van még az internet (2012-től jelentkező motiváló videók, írások), és a rádió, újság. Úgyhogy tényleg véghez viszik ezt!!

Tehát, ha mégis belül spirituális an felemelkedünk, akkor.... Úgysem értitek meg ti ezt, hiába írom!

2013. okt. 27. 21:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#19-20

Az a te bajod, hogy rettenetesen buta vagy. Kérlek, tartózkodj a közéleti szerepvállalástól és köttesd ki az internetedet.

2013. okt. 30. 09:08
 22/30 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok buta. Hanem... Ha a média így hülyíti az embereket, akik képesek mindent, de mindent bevenni, amit ők mondanak, akkor sajnálom az embereket!

A média az emberekre még a kutyagumit is képes rábeszélni, hogy vitamin van benne amit nemrég fedezett fel az Angliai egyetem, ezért enni kell, akkor az emberek képesek megenni. Elég csak az egyetemet említeniük, az emberek már jobban rámennek erre!

2013. okt. 30. 18:13
 23/30 A kérdező kommentje:
Én sem hiszek a médiának semmit, de akkor mi a f*ért beszélték a maja hülyeséget, ha meg sem történk. Ne ilyennel etessék az embereket.
2013. okt. 30. 18:14
 24/30 A kérdező kommentje:

Például a politikusok is Most Október 23-án a kampányaikkal. Az emberek, mint a birkák (más szóval ezt nem lehet leírni) oyanokat követnek, akiknek csak azon jár az esze, hogy szedje meg magát és éljen egy hatalmas villában. Mind korrupt, lop, csal. És az emberek ilyeneket követnek vakon! Holott azt sem tudják, honnan is jöttek ezek.

Valamint csak ígérgetnek, de azt Sohasem tartják be!

2013. okt. 30. 18:22
 25/30 anonim ***** válasza:
A kérdés a kamu maja jóslatokról szólt. Akkor most miért beszélsz teljesen más témákról?
2013. okt. 31. 00:47
 26/30 A kérdező kommentje:

Sajnos, a média mondjuk ki, olyan szemét, hogy az emberek belső értékét is képesek megváltoztatni, csakhogy ráerőltessék az emberekre a gyártók termékeit, az nekik mindegy, hogy az ember ettől milyen irányba halad. A média nem egy szabályt szegett már meg! Ugyan ez van a politikusokkal is!

Sajnálom, hogy az emberek annyira vakok, hogy ezt nem látják!

2013. okt. 31. 19:47
 27/30 A kérdező kommentje:
Mert mind ezt csinálják.
2013. okt. 31. 21:18
 28/30 anonim ***** válasza:
De pontosan mi köze ennek a maja jóslathoz? Nem értem.
2013. okt. 31. 22:50
 29/30 A kérdező kommentje:

A média szemét módon ezt a maja h*lyeséget adja be az embereknek, és mindezt levetítették már. Esetleg, aki nem látta volna. A médiát és a politikusokat csak a PÉNZ érdekli. Az, hogy mi lesz az emberrel, az nekik nem igen fontos!

Minden csatornán ez a spirituális massza megy, de aki ezt nem látja... Szóval, nem értem, miért hagyják, azt, hogy az embereket ilyenekkel h*lyítsék. És a politikusok is ugyanezt teszik. Természetesen, ha sülyed a hajó, ők mennek legelőször és a nép marad hátul.

2013. okt. 31. 23:17
 30/30 A kérdező kommentje:
Lehet röhögni, mert csak azt tudjátok, de a világ nagyon el fog romlani, és direkt ezt csinálják.
2013. nov. 1. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!