Szkeptikusok ehhez mit szóltók : 85 éves Yógi 75 éve fényevő az orvosok se nem értik. Te igen?
Ez a Yógi 75 éve nem eszik, nem iszik. A korházban orvosok teamja, neurológusok, belgyógyászok próbálnak rájönni a fényevés titkára... 105 órája nem evett, nem ivott semmit sem a korházban !
A tudomány orvosai is belátták, hogy működik a fényevés !! Ezt a csodát a materoalista szemlélettel hogyanmagyaráznád ?
http://www.youtube.com/watch?v=EhEHGGt33hM&list=PL65A44EE845..
Bocs de ez a személy nem egyedi eset.Nem egy ilyen "csoda" személy került elő Indiában.Különben szerinted ha valaki két hétig nem eszik,az bizonyíték hogy 70 éve nem eszik?
Itt egy HITELES oldal: [link]
Az első pali teljesen tipikus szkeptikus választ adott :
-Van fényevés.
-Szkeptikus : Nincs, mert az iskolai biológiai ismereteink tagadják eztet !
-Azért mert a jelenlegi biológia nem ismeri, még lehet. A tudomány folyton fejlődik, sosem tudtunk és ma se mindent.
--Szkeptikus :Nem létezik, mer nem foglalkoznak ilyen orvosok ezzel a dologgal, így nem hiszem én se,
-Tessék imhol a orvosok is foglalkoznak és nem értik, hogy az idős Yógi miért él úgy hogy 105 órája nem evett és nem ivott semmit sem.
-Szkeptikus : Hát te aztán hülye vagy -.-
Kórházba indulás előtt tele nyomatta magát infúzióval.:P:D
Én is csinálnék ilyen műsort és sztár lennék, legalább a youtubon.:D
Tegyük fel, hogy igaz.
És?
Jó neki. De én szeretem a zsíros kenyeret. Most menjek falnak, mert ő régóta nem evett?
Amit megeszünk, azt addig daraboljuk, alakítjuk, emésztjük, stb, amíg energia lesz belőle. Tu képpen az energiára van szókségünk. Na lámcsak a növények is a fényből energiázzák magukat.
Igen, kell építőkő is. Kivált, a fiatal szervezetnek, hogy felépítse magát. De az idős szervezet is megújítja magát folyamatosan.
Tehát én hiszek a fényből nyert energiában, de nem tudom, hogy az építő fehérjéket honnan veszi a fényevő.
De hogy an fényevő, abban biztos vagyok. De csak saját magát etetheti ezzel valaki, a családtagjairól nem tudhatja az ember, hogy féynevő szervezetük van-e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!