Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szkeptikusok ehhez mit szóltók...

Szkeptikusok ehhez mit szóltók : 85 éves Yógi 75 éve fényevő az orvosok se nem értik. Te igen?

Figyelt kérdés

Ez a Yógi 75 éve nem eszik, nem iszik. A korházban orvosok teamja, neurológusok, belgyógyászok próbálnak rájönni a fényevés titkára... 105 órája nem evett, nem ivott semmit sem a korházban !

A tudomány orvosai is belátták, hogy működik a fényevés !! Ezt a csodát a materoalista szemlélettel hogyanmagyaráznád ?

http://www.youtube.com/watch?v=EhEHGGt33hM&list=PL65A44EE845..

2013. okt. 23. 16:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az úriember 70- éves nem 85 vagy 75- éves [link]

a neve pedig nem Yógi hanem Prahlad Jani. [link] :DDD

2013. okt. 23. 18:46
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Bocs de ez a személy nem egyedi eset.Nem egy ilyen "csoda" személy került elő Indiában.Különben szerinted ha valaki két hétig nem eszik,az bizonyíték hogy 70 éve nem eszik?

Itt egy HITELES oldal: [link]

2013. okt. 23. 18:54
 13/32 anonim ***** válasza:
Mielőtt még jobban le égnék, hozzá teszem azt hogy valóban Prahlad Jani 85 éves csúfság és Megfogadom hogy legközelebb elolvasom a műsorújságot. [link]
2013. okt. 23. 19:15
 14/32 anonim ***** válasza:
35%
tudnék most mit kezdeni egy hambival
2013. okt. 23. 19:23
 15/32 anonim ***** válasza:
érdekes módon fogyott amíg vizsgálták
2013. okt. 23. 19:25
 16/32 A kérdező kommentje:

Az első pali teljesen tipikus szkeptikus választ adott :

-Van fényevés.

-Szkeptikus : Nincs, mert az iskolai biológiai ismereteink tagadják eztet !

-Azért mert a jelenlegi biológia nem ismeri, még lehet. A tudomány folyton fejlődik, sosem tudtunk és ma se mindent.

--Szkeptikus :Nem létezik, mer nem foglalkoznak ilyen orvosok ezzel a dologgal, így nem hiszem én se,

-Tessék imhol a orvosok is foglalkoznak és nem értik, hogy az idős Yógi miért él úgy hogy 105 órája nem evett és nem ivott semmit sem.

-Szkeptikus : Hát te aztán hülye vagy -.-

2013. okt. 23. 20:18
 17/32 anonim ***** válasza:
85%
75 éve fényevő, nem eszik, és nem DOLGOZIK. Ha egész nap meditálnék akkor valószínűleg az én szervezetem is önellátó lenne. De ez számomra nem teljesítmény hogy nem dolgozik, de nem is eszik. Majd ha 8-12 órában dolgozik és csak foton szendvicset eszik meg fénysugár dzsúzt iszik akkor hiszek neki. Így nekem nem más mint egy 75 éve értéktelen nem dolgozó ember.
2013. okt. 23. 20:19
 18/32 anonim ***** válasza:

Kórházba indulás előtt tele nyomatta magát infúzióval.:P:D

Én is csinálnék ilyen műsort és sztár lennék, legalább a youtubon.:D

2013. okt. 23. 21:24
 19/32 Információ Kapitány ***** válasza:

Tegyük fel, hogy igaz.

És?

Jó neki. De én szeretem a zsíros kenyeret. Most menjek falnak, mert ő régóta nem evett?

2013. okt. 23. 22:16
 20/32 anonim ***** válasza:
23%

Amit megeszünk, azt addig daraboljuk, alakítjuk, emésztjük, stb, amíg energia lesz belőle. Tu képpen az energiára van szókségünk. Na lámcsak a növények is a fényből energiázzák magukat.

Igen, kell építőkő is. Kivált, a fiatal szervezetnek, hogy felépítse magát. De az idős szervezet is megújítja magát folyamatosan.

Tehát én hiszek a fényből nyert energiában, de nem tudom, hogy az építő fehérjéket honnan veszi a fényevő.

De hogy an fényevő, abban biztos vagyok. De csak saját magát etetheti ezzel valaki, a családtagjairól nem tudhatja az ember, hogy féynevő szervezetük van-e, vagy nem.

2013. okt. 23. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!