Vajon Isten és a Sátán, ők hol vannak?
Mindenki egyetért a létezésükbe. Vallásosak, spirituálisok bár ők más néven iletik őket és sátánisták is hisznek mindkettőbe, de ők hol vannak valójába?
Isten felettünk az űrbe vagy hol ? sátán meg alattunk?
Én nem értek egyet.
Csakis a mesekönyvek lapjain léteznek a 4000 éves viágegyetemükkel, és a lapos Földjükkel egyetemben.
Ne tegy elhamarkodott kijelenteseket! En nem "ertek egyet a letezesukbe".
Ok a meseben vannak.
Mert az ima megnyit egy dimenziókaput amin keresztül ki-be lehet járkálni egyik dimenzióból a másikba.
Mosolyogsz utolsó?Mereszted a szemedet erre a hülyeségre amit írtam?Pedig pont ezt mondod.
"Látnak minket, de mi nem látjuk őket, csak finoman érzékeljük" -Davis(22) pontosan ír.
Ha valaki a tükörbe néz látja a képmását, de a képmás nem látja, akinek a képmása.
Az ember isteni képmás. Most még csak tükör által homályosan lát: ami azt jelenti egy duális tudati szemléletben, duális gondolkodással. Amit el kell érni, amit lehet, amiről szólnak a vallások -az a nemduális tudatállapot elérése.
Ha minden megtörtént esemény és dolog egy leírt könyvben létezne, akkor maga a könyv lenne nevezhető Istennek. A dolgok mögött álló örök jelenlét és üresség, csend, mely ugyanakkor magában foglalja a dolgokat is. Nem egy dühös öregember felhőn üldögélve. :D
A Sátán szerintem az alacsony tudatszintek szimbóluma lehet, amikor egy lélek annyira azonosul a formával, az anyaggal, hogy a rabjává válik és az elkülönültség illúziója folyamatos szenvedésre kárhoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!