Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez már nekem is sok. Tudnátok...

Ez már nekem is sok. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, jó helyre írok -e... Alapvetően nem hiszek az ezotériában, leginkább az ilyen angyallátók meg telejósdások miatt. Viszont az utóbbi időben olyan dolgok történnek velem, amit nem tudok a véletlen számlájára írni, és nem tudok másra gondolni már elkeseredésemben, csak arra, hogy megátkoztak, vagy valami nagyon negatív energia vesz körül.

Amibe csak fogok, balul sül el, nem jön össze, vagy katasztrófa lesz a vége. Amihez csak hozzáérek, elromlik, eltörik, elszakad. És nem arról van szó, hogy figyelmetlen vagyok és leejtek egy poharat. Például ma kinyitottam az ablakot, dupla ablakunk van. És ahogy nyitom a külső részét, a kilincse simán hozzáért a belső ablaküveghez, nem odacsaptam, vagy nekiütődött, erre kitört az is. Munkám sincs hónapok óta, és ahova csak behívnak, szintén balul sül el, például egy helyre föl is vettek volna, de pont aznap, mielőtt véglegesítettük volna a dolgot, kaptak egy levelet, hogy mégsem vehetnek föl új embert. Ezek csak kiragadott példák, ennél sokkal durvábbak történnek, napi szinten. Nem tudom, mit tegyek, hova forduljak. Nem akarok elmenni ilyen "rontáslevételre", mert amúgy sincs pénzem, nemhogy egy kókler tv2 jósdás sarlatán lehúzzon rólam tízezreket. Van valami házilag is elvégezhető gyakorlat? Egyáltalán mi lehet ez? Rossz szellem, vagy átok?

2013. okt. 17. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ez a negatív gondolkodás következménye, gondolkodj pozitívan és nem vonzod be a bajt. Érezd magad jól a bőrödben.
2013. okt. 17. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, én is erre gondoltam, mikor már 2 hónapja mentek ezek a dolgok. de most már nagyjából 5 hónapja folyamatosan ez van. előtte akármi is történt, próbáltam pozitív maradni. de most már a sok rossz miatt vagyok negatív, és nem fordítva.
2013. okt. 17. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

2

Jól gondold meg mit válaszolsz a kérdésemre, mert egyetlen egyszer kérdezem:

Mágiáztál bárkire is az életed folyamán?

2013. okt. 17. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
mi az, hogy mágiázni?
2013. okt. 17. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyenekben hinni, mert csak rosszabb lesz. Próbálj meg azért pozitívabb lenni.
2013. okt. 17. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

4 Önmagad választottál a 2 út közül.

Minden jót neked.

2013. okt. 17. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

A negatív gondolkodás nem eredményez ennyire hirtelen és markáns változásokat valakinek az életében!

De az is biztos hogy van valami amivel nem vagy hajlandó szembenézni, nem vagy hajlandó belemenni akár átkoznak akár nem.

2013. okt. 19. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, ilyen már velem is volt. Semmit nem csináltam az osztálytársaimnak, és ok nélkül keserítették meg a napjaimat tavaly. És az orrom előtt vették el tőlem azt a kutyát, akire már nagyon rég óta vártam, és végre anyukám megengedte, hogy az enyém legyen. Szóval nincs köze a negatív gondolkodáshoz, mert én pozitív vagyok.
2013. okt. 19. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!