Hogyan lehetek Wicca?
Én csak ezt találtam, a Wicca-val kapcsolatban:
Van más találat is, amit a Google keresője kiad, de én, szkeptikus vagyok a témában (ettől függetlenül, mégis ajánltam neked egy oldalt).
*de én, szkeptikus vagyok a témában (ettől függetlenül, mégis ajánltam neked egy oldalt).
100% hogy nem vagy szkepotikus, és nyakig benne vagy.
# 4: hogy lehetnék én Wicca? Vagy szerinted csak Wicca ember az, aki belinkel ide egy, wikipédia oldalt?
Nem vagy semmi, hogy láthatatlanul ítélkezel más ember felett. Vagy csak úgy mondod másra, hogy akivel találkozol: "Te autószerelő vagy!" " Te jogász vagy" (és így tovább).
Erre találtam egy nagyon ideillő részt egyszer egyik kedven sorozatomban.
1-egyetemi anorexia
2-rossz házasságok
3-csalódás a munkahelyen
4-csődbe ment kerámikus műhely,
és ha vénségedre egyedül maradsz belecsaphatsz!
/Bart Simpson s21 e7 12:28/
Nem értem, sosem értettem, hogy aki nem hisz benne, vagy csak bunkó, haszontalan válaszra telik, miért ír ebbe a témakörbe? Nem hiszel? Ok, akkor lapozz tovább, senki sem kényszerít. A kérdező feltett egy teljesen normális kérdést, nem hiszem, hogy megerőltető lenne normálisan válaszolni, vagy tovább lépni..
Kérdező: ha gondolod, én szívesen beszélgetek veled erről, könyveket is tudok ajánlani/küldeni. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!