Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetek Wicca?

Hogyan lehetek Wicca?

Figyelt kérdés
Vagy ennek a vallásnak a tagja. Mik a feltételei, mit jelent benne lenni. Esetleg ha valaki a tagja mesélhetne erről bővebben :)
2013. okt. 16. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Futkározz minden teliholdkor meztelenül a közeli erdőben, ha kitartóan csinálod, akkor felfigyelnek rád és a többi Wiccás mellé zárnak.
2013. okt. 16. 16:17
 2/13 anonim válasza:
50%
Növessz hosszú fekete hajat, és mikor az erdőben a sötétség az úr, fussál zokogva, és hagyd, hogy az ágak sápadt orcádba csapódjanak.
2013. okt. 16. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Én csak ezt találtam, a Wicca-val kapcsolatban:

[link]

Van más találat is, amit a Google keresője kiad, de én, szkeptikus vagyok a témában (ettől függetlenül, mégis ajánltam neked egy oldalt).

2013. okt. 16. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
13%

*de én, szkeptikus vagyok a témában (ettől függetlenül, mégis ajánltam neked egy oldalt).

100% hogy nem vagy szkepotikus, és nyakig benne vagy.

2013. okt. 16. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, ne akarj wicca lenni. :) Jobb neked úgy, hidd el. Ha tanulni szeretnél olyasmit, amiket ez a vallás taníthat, akkor keress egy megfelelő tanítót (aki tényleg korrekt és jó tanár), és türelmesen tanulj tőle. A wicca egy-két erősebb Kovenen kívül (ahová a bejutás is szinte kihalásos alapon megy) kb. a buta kis tini wannabee boszorkánykák hókuszpókuszolós klubocskája. :)
2013. okt. 17. 01:27
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
En Wicca mester vagyok. Egy ejszaka velem es mar tag is vagy. Lany vagy ugye? :D
2013. okt. 17. 03:21
 7/13 anonim ***** válasza:

# 4: hogy lehetnék én Wicca? Vagy szerinted csak Wicca ember az, aki belinkel ide egy, wikipédia oldalt?

Nem vagy semmi, hogy láthatatlanul ítélkezel más ember felett. Vagy csak úgy mondod másra, hogy akivel találkozol: "Te autószerelő vagy!" " Te jogász vagy" (és így tovább).

2013. okt. 17. 08:33
 8/13 Információ Kapitány ***** válasza:

Erre találtam egy nagyon ideillő részt egyszer egyik kedven sorozatomban.

1-egyetemi anorexia

2-rossz házasságok

3-csalódás a munkahelyen

4-csődbe ment kerámikus műhely,

és ha vénségedre egyedül maradsz belecsaphatsz!

/Bart Simpson s21 e7 12:28/

2013. okt. 17. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
5 - macskák
2013. okt. 17. 20:55
 10/13 Frigg ***** válasza:
67%

Nem értem, sosem értettem, hogy aki nem hisz benne, vagy csak bunkó, haszontalan válaszra telik, miért ír ebbe a témakörbe? Nem hiszel? Ok, akkor lapozz tovább, senki sem kényszerít. A kérdező feltett egy teljesen normális kérdést, nem hiszem, hogy megerőltető lenne normálisan válaszolni, vagy tovább lépni..

Kérdező: ha gondolod, én szívesen beszélgetek veled erről, könyveket is tudok ajánlani/küldeni. :)

23/N

2013. okt. 25. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!