Majdnem mindenkinek voltak paranormális élményei. A legtöbben mégis miért zárkóznak el ezektől? Avagy miért bolond az ki látja amit más nem?
olyan sok dolog van amire az embernek nincs magyarázata és mégis tudja hogy létezik mint például a gömbvillám a mai napig nem tudták megállapítani pontoSAN .
ˇ Létezése önmaga is hosszú ideig vita tárgyát képezte, mibenlétének és keletkezésének körülményei egyelőre még nem tisztázottak. Kutatását nehezíti, hogy laboratóriumi körülmények között való előállítása nem megoldott; ugyan a legutóbbi idők kísérletei nyomán hasonlót már sikerült létrehozni, a vélemények azonban erősen megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy ez valóban gömbvillám lett volna.[1][2]ˇ
Ti hisztek a szellemekben? Én érzékelem őket és képes vagyok ráérezni mások gondolataira ... tudom furán hangzik de vannak hasonló emberek????
Pókerben nagyon jó, de csak online játszom, virtuális pénzzel :))
Két olyan dolog van, ami meghatározza az életemet, az objektív igazság keresése (ez sem könnyű, mert az őszinteség ma már inkább hátrány, mint erény), a másik pedig hogy segítsek másokat, amennyire erőmből / energiámból telik.
Lassan már 7 éve vagyok tanácsadói pályán, napi 8 órában segítem azokat, akik elakadtak az aktuális munkafolyamataikban. Volt például olyan, hogy az egyik ügyfelem megkérdezte, hogy hol van a kamera, csak mert 'véletlenül ráhibáztam' arra, amit a képernyőn látott, pedig csak telefonos kapcsolatban voltunk :) Olyan is volt már, hogy délelőtt 9-kor tudtam, hogy egy másik ügyfelem még aznap fel fog hívni, és nem azért, mert meg volt beszélve. Du. 2-kor futott be a hívás. Ilyen apróságok :) Imádom :)
Nem talált, nem vízzel kapcsolatos.
Világhálón keresztül, úgysem működik a telepátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!