Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Majdnem mindenkinek voltak...

Majdnem mindenkinek voltak paranormális élményei. A legtöbben mégis miért zárkóznak el ezektől? Avagy miért bolond az ki látja amit más nem?

Figyelt kérdés

olyan sok dolog van amire az embernek nincs magyarázata és mégis tudja hogy létezik mint például a gömbvillám a mai napig nem tudták megállapítani pontoSAN .

ˇ Létezése önmaga is hosszú ideig vita tárgyát képezte, mibenlétének és keletkezésének körülményei egyelőre még nem tisztázottak. Kutatását nehezíti, hogy laboratóriumi körülmények között való előállítása nem megoldott; ugyan a legutóbbi idők kísérletei nyomán hasonlót már sikerült létrehozni, a vélemények azonban erősen megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy ez valóban gömbvillám lett volna.[1][2]ˇ

Ti hisztek a szellemekben? Én érzékelem őket és képes vagyok ráérezni mások gondolataira ... tudom furán hangzik de vannak hasonló emberek????

2013. okt. 10. 19:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Pókerben nagyon jó, de csak online játszom, virtuális pénzzel :))

Két olyan dolog van, ami meghatározza az életemet, az objektív igazság keresése (ez sem könnyű, mert az őszinteség ma már inkább hátrány, mint erény), a másik pedig hogy segítsek másokat, amennyire erőmből / energiámból telik.

Lassan már 7 éve vagyok tanácsadói pályán, napi 8 órában segítem azokat, akik elakadtak az aktuális munkafolyamataikban. Volt például olyan, hogy az egyik ügyfelem megkérdezte, hogy hol van a kamera, csak mert 'véletlenül ráhibáztam' arra, amit a képernyőn látott, pedig csak telefonos kapcsolatban voltunk :) Olyan is volt már, hogy délelőtt 9-kor tudtam, hogy egy másik ügyfelem még aznap fel fog hívni, és nem azért, mert meg volt beszélve. Du. 2-kor futott be a hívás. Ilyen apróságok :) Imádom :)

2013. okt. 11. 12:50
 22/26 anonim ***** válasza:
Vízzel kapcsolatos, amire kíváncsi vagy. Ez motoszkál bennem, amióta az első kommentedet olvastam.
2013. okt. 11. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem talált, nem vízzel kapcsolatos.

Világhálón keresztül, úgysem működik a telepátia.

2013. okt. 11. 14:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Elvileg a tavolsag nem okoz gondot. De nem baj, tevedtem :)
2013. okt. 11. 15:37
 25/26 anonim ***** válasza:
A tudomány mindenre megadja a választ, csak idő kérdése.Na de a gond az, hogy a tudósok és a professzorok nem azt vizsgálják, hogy Józsi bácsi szellemeket lát.Ha majd elkezdik boncolgatni a témát akkor nyilván lesz rá racionális vagy nem racionális magyarázat.CSak nem hiszem hogy mostanában ezzel fognak foglalkozni
2013. okt. 11. 19:46
 26/26 anonim válasza:
Minden ember szeretne egy "hullámhosszra" beállítani magát, amitől aztán haláláig nem tágít, vagy csak árnyalatnyit változik. A nagy változás ritka. Ezt a vallási téren lehet a legjobban érzékelni: ha valaki azt gondolja amit ő, az jó fej, lehetséges barát, ha mégsem, akkor ellenség. A vallásban sohasem tudtunk megegyezni, ami egyértelműen utal arra, hogy nem tudjuk mi van az élet után. A transzcendentálist nem lehet megismerni világi tudással. Az érzelmek nem számok. Nos, a leginkább elfogadott vallás az ateizmus, tehát a vallástalanság (igen kössetek belém, de ez egy VALLÁS magában is, mert NEM tudjuk mi van a halál után, csak hinni lehet mi van utána), és emiatt az emberek arra alkalmazkodtak. Ez a legegyszerűbb, így nem kell naponta szembesülni az emberi sorssal, és a világgal, elég csak a napi teendőket elvégezni és nyáladzani azon amit a tömegkommunikáció nyújt.
2013. okt. 20. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!