Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Majdnem mindenkinek voltak...

Majdnem mindenkinek voltak paranormális élményei. A legtöbben mégis miért zárkóznak el ezektől? Avagy miért bolond az ki látja amit más nem?

Figyelt kérdés

olyan sok dolog van amire az embernek nincs magyarázata és mégis tudja hogy létezik mint például a gömbvillám a mai napig nem tudták megállapítani pontoSAN .

ˇ Létezése önmaga is hosszú ideig vita tárgyát képezte, mibenlétének és keletkezésének körülményei egyelőre még nem tisztázottak. Kutatását nehezíti, hogy laboratóriumi körülmények között való előállítása nem megoldott; ugyan a legutóbbi idők kísérletei nyomán hasonlót már sikerült létrehozni, a vélemények azonban erősen megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy ez valóban gömbvillám lett volna.[1][2]ˇ

Ti hisztek a szellemekben? Én érzékelem őket és képes vagyok ráérezni mások gondolataira ... tudom furán hangzik de vannak hasonló emberek????

2013. okt. 10. 19:39
1 2 3
 11/26 Shai-Hulud ***** válasza:

"a legegyszerűbb elintézni annyival, hogy kívül esik a tudomány hatáskörén."

OK, semmi akadálya, tedd vizsgálhatóvá. Amennyiben lehetővé teszed, hogy az általad (vagy bárki más által) látott szellemet megvizsgálhassák a tudósok, akkor van jogod valamilyen véleményt kérni tőlük - addig viszont nincs.

Ugye te sem alkotsz véleményt olyan dologról, amit nincs lehetőséged megvizsgálni? Vagy igen? :-)

2013. okt. 11. 10:18
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
A telepátiát már vizsgálták, laboratóriumi körülmények között, pedig nem megfogható.A vizsgálat bizonyította a telepátia létezését, még sem győzte meg az illetékeseket, mégsem lett a jelenség tudományosan elismert.Akkor erre most mit mondhat az ember?Ki a hülye?
2013. okt. 11. 10:28
 13/26 Shai-Hulud ***** válasza:

"A telepátiát már vizsgálták, laboratóriumi körülmények között, pedig nem megfogható."

Mondd már meg, mit vizsgáltak, ha NEM MEGFOGHATÓ? Saját magadnak mondasz ellent.

"A vizsgálat bizonyította a telepátia létezését, még sem győzte meg az illetékeseket,"

Hol, melyik vizsgálat volt ez? Hol vannak a vizsgálati eredmények? Hol lehet KONKRÉTUMOKNAK utána nézni? Mert arra, hogy te (vagy bárki) ezt így elmondja, nem fogom elhinni. Tessék TÉNYEKKEL meggyőzni. (Mint az illetékeseket - bár ugye azokat sem sikerült...)

A telepátiára sokan mondták, hogy létezik, például itt is megvitatták ezt a kérdést. Ajánlom figyelmedbe, mert határozottan jó képet ad a hozzászólókról - ha a telepátiáról nem is annyira. :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__28..

2013. okt. 11. 10:46
 14/26 anonim ***** válasza:

"Vannak, akik Jézust látják. Mások pedig Allahot. Ismét más emberek pedig Krisnát, vagy Visnut. Ezek egyszerre nem lehetnek igazak."

Miért ne lehetnének? Végső soron egyetlen igazság létezik, és mivel maga a végtelen Szubsztancia nem ismerhető meg, mindenkinek csak (a saját személyiségének megfelelő) benyomásai lehetnek róla.

A telepátia témához pedig: gyakorló gondolatolvasó vagyok gyerekkorom óta, számomra semmilyen laboratóriumi kísérlet sem tudná bizonyítani, hogy nem létezik :) De ugyanígy, akik nem élik át nap mint nap, számukra pedig nincs az a kísérlet, ami bizonyságot hozna. Kár is erről vitázni :)

2013. okt. 11. 11:11
 15/26 Shai-Hulud ***** válasza:

"gyakorló gondolatolvasó vagyok gyerekkorom óta,"

Nem is tudom, miért nem te vagy már régóta a világ ura... :-D

És mondd, ellenőrzött körülmények között is tudsz mások gondolataiban olvasni?

Ha igen, akkor örülj, mert te vagy az évezred szenzációja!

2013. okt. 11. 11:20
 16/26 anonim ***** válasza:

Eddig egyetlenegy olyan emberrel találkoztam, akivel mindkét irányban működik a dolog, az esetek 99.99%-ában az embereknek fel sem tűnik, hogy valaki 'látja' őket. Azzal az egy emberrel pedig bármikor vállalnám a laboratóriumi kísérleteket is, bár szerintem ő nem lenne benne :)

Érdekes a felvetésed, de nem vágyom világuralomra, világbékére vágyom :)

Nem feltétlenül áldás az ilyen 'képesség'. Sokan igyekszünk elzárkózni a külvilág zajától (amennyire ez lehetséges), mert rettenetes, amennyi fájdalom és szenvedés van odakinn a világban. De mindezek ellenére is azt mondom, megérte végigcsinálni, azért az EGYETLEN találkozásért, ami a 12 éves gyakorlás és keresés után, kölcsönösségben hozott bizonyságot.

2013. okt. 11. 11:32
 17/26 anonim ***** válasza:

# 14: olvasol a gondolatokban? Nem okoz ez neked kellemetlenséget? Mert én, ránézek egy pár emberre és nem érdekel, hogy mit gondolnak ők. Vagy ez olyan, hogy tudod irányítani? Az már más!

Viszont egyet kérdezek: nem inkább a külső jegyeket figyeled inkább? Mert ez tény, hogy a testtartás, arcmimika olyan, hogy arról lehet olvasni. Ez nem telepátia. Viszont engem érdekel, kíváncsivá tettél: szívesen találkoznék veled. Ha olvasol a gondolataimban, akkor lenne egy pár emlék, amit előszeretnék hozni. Ez ugye, nem okoz gondot neked?

2013. okt. 11. 11:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Dehogynem okoz kellemetlenséget :) Sokáig totál depressziós voltam olyan dolgok miatt IS, amik nem is az én gondolataimban merültek fel, hanem valaki máséban :DDD

Azóta már sokkal jobban védem-óvom magam. Éppen ezért nem is szoktam ilyen céllal találkozni senkivel, erre a szerepre ott vannak azok, akik látóként hirdetik magukat + praktizálnak. Ha az Élet úgy hozná, hogy találkoznunk kell, valahol, valamikor, természetesen segítenék felszínre hozni az emlékeidet, mint ahogy azok előtt sem titkolózom, akikkel most vagyok szorosabb kapcsolatban (baráti társaság). Idegennel, de még családdal sem beszélek ilyesmikről, mert rögtön küldenének a pszichiátriára :DDD

2013. okt. 11. 11:46
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig a válaszok benned vannak, ha elég sokáig figyelsz befelé, meghallod a belső hangot ;)
2013. okt. 11. 12:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Akik látóként hirdetik magukat és praktizálnak: őket nem veszem komolyan. Ha te elhiszed, hogy valós, akkor az a te dolgod, de az ilyen dolgokban én, kételkedem.

Ha te azt mondod, hogy telepata vagy, akkor rendben, de kíváncsi vagyok erre. Viszont egyet kérdezek: mire használod ezt? Ha nekem lenne egy olyan képességem, hogy gyorsabban futnék, akkor futóbajnok lennék. Ha te olvasol a gondolatokban, akkor tudod, hogyan lép az ellenfél a sakkban. Természetesen, a pókerben is nyerhetsz.

2013. okt. 11. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!