Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnék szerelmi kötést...

Szeretnék szerelmi kötést csinálni! Van akinek sikerült? Olyanok kérem ne írjonak akik csak leszólni akarnak! Olyanok válaszát várom aki már megcsinálta és esetleg sikerült neki vagy nem sikerült!

Figyelt kérdés
A páromat szeretném visszakapni!Kisfiunk születése előtt 2 hónappal elhagyot a kislányommal együtt!!A helyzet az hogy még ő sem tudja pontosan mit is akar!Sokat van itt mert látom hogy igazából nem tud elszakadni tőlünk!!Szóval ezzel a szerelmi kötéssel gondoltam hogy visszahozom a családjához!!Gondolom ha nagyon nem akarna visszajönni akkor hiába is csináltatok szerelmi kötést,de ha esetleg még van remény akkor meg miért ne!!
2013. okt. 7. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szóval több poldalról is ismerem ezeket a "hatalmas" praktikákat, amiktől más el van ájulva. Én pl. undorodom tőlük.
2013. okt. 7. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha ismered ezeket a praktitkákat megoszthatnád velem priviben. Én vállalom a kockázatát. Tényleg nagyon hálás lennék érte.
2013. okt. 7. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:

12 Nem segítek soha egy olyan embernek, aki a másik ember akaratát, szabad akaratát semmibevéve próbálja az egoista akaratát érvényesíteni, csak azért mert ő akar valamit.Az számára lényegtelen, hogy a másik ember mit akar.

És ne fogd a gyerekeidre, hogy miattuk, mert aki a gyerekeit valamibe is nézi, annak nem szerelmi kötésen jár az agya, hanem azon, hogy a gyerekeinek normális viszonya maradjon az apjukkal, ha már ő mint nő nem kell a férjének.

2013. okt. 7. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ. Bár nem értek veled egyet, meghajlok az előtt amit írtál és tiszteletben tartom a véleményed.
2013. okt. 7. 15:38
 15/19 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Szerelmi kötés? A világ nem rózsaszín pónilovak hada akik tudnak beszélni és egy kattintással szerelmes leszel valakibe és ő is beléd. De ha még létezne ilyen kötés akkor hol marad a szabad akarat? 1 valami szent és sérthetetlen,a szabad akarat. Ha mást irányítasz valamivel....BÁRMIVEL akkor abból nem sülne ki jól. Isten nem ostoba, hogy mágiát is teremtet volna a földre, hogy az emberek azzal irányítsanak mást/másokat amit nem kellene. A párod elhagyott. Pont,lépj túl. Itt csak amatőröket fogsz találni. Statisztikailag lehetetlen, hogy olyat találj aki olyan szinten jó választ ad erre a típusú kérdésre, hogy visszakapd a barátodat. Sajnálom. Azt hiszel magadban amit akarsz. De a legnagyobb hiba ha magadat áltatod ezzel,nameg időpazarlás. Nem csak szerelmi kötéssel lehet valakit visszaszerezni.
2013. okt. 7. 15:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért hurrog le mindenki!!!A párom napi szinten itt van,mert valószínűleg nélkülünk sem jó neki!!!Mikor megkérdeztem tőle hogy van e még esély kettőnknek azt mondta hogy most elmegy de nem tudja hogy fog majd érezni!!!Ő sem tudja még mit akar,de tuti hogy szeret még!!!Én csak egy löketet szeretnék neki adni ezzel!!!Mert tuti hogy később megbánná hogy elhagyott minket!!!
2013. okt. 7. 18:39
 17/19 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Én csak azt mondtam, hogy túlságosan azt hiszed, hogy holmi bájos-varázslatos dolog 1 szempillantás alatt megoldja. Az információ sajnos kevés a kérdésnél. Miért hagyott el? Az egyetlen amit most mondhatok, hogy várj. Idő kell neki míg eldönti mit kezdjen magával. Van egy közmondás: "Ami nem megy azt nem kell erőltetni!"
2013. okt. 8. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:

16 Azért, mert semmit nem mond számodra a szabad akarat fogalma. A másik akaratának a tisztelete, a tolerancia.

Csak az ócska egód dolgozik-de az ezerrel.

2013. okt. 8. 15:33
 19/19 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:

18-as válaszoló: Így igaz.

Kérdező: Úgy ahogy a 18-as válaszoló így én is azt tudom mondani, hogy így döntőt és el kell ezt fogadni. Annyit tehetsz, hogy megbeszéled vele a dolgokat hátha lesz valami. De a szabad akaratot nem lehet felborítani ilyen szinten.

2013. okt. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!