Azt mondták boszorkány vagyok. Igaz lehet?
A sztori az hogy középiskolámban az egyik osztálytársam tenyérből jósol többünknek és amikor az enyémbe nézet azt mondta hogy született boszorkány vagy és érdemes lenne a képességeimmel foglalkoznom. Pár évvel később elmentünk barátokkal a budapesti boszorkány múzeumba és ott a nő is belenézet a tenyerünkbe és a z enyémnél azt kérdezte van-e boszorkány a családba, (tudtommal nincs de van olyan akiből kinézem) mert itt látja boszorkány jelet és hogy érdemes lenne ezzel foglalkoznom.
A kérdésem leginkább az hogy mit takar az hogy boszorkány vagyok és milyen képességeimmel kéne foglalkozni? Egyáltalán mit tud csinálni egy boszorkány amit mások nem?
Nehéz megfogalmazni, mit is takar konkrétan a boszorkányság. Talán azt mondhatnám, hogy olyan ember a boszorkány, akinek jó érzéke és tehetsége van a "mágiához" (és itt nem a tűzlabdadobálásra, és csettintéssel gyertyagyújtásra gondolok, sőt, nem is a varázspálcával varázsigekántálásra, bár az még elő is fordulhat ;) )
A Wicca-t mindenesetre nem ajánlom, többnyire tini wannabeboszik szórakoznak vele, és bár sok dologban elég korrekt, amit mondanak, valójában olyan alapok hiányoznak a tanításaikból, amiktől ön- és közveszélyesek. :)
Lényegében azt tudom ajánlani, hogy kérj "fentről" (nevezheted Istennek, Univerzumnak, Forrásnak, vagy Rendszergazdának, aminek csak tetszik) egy tanítómestert, aztán járj nyitott szemmel, mert meglehet, hogy olyan helyen botlasz bele, ahol nem számítanál rá. :)
Valószínűleg intuitívabb típus vagy az átlagnál, érzékenyebb és látnokibb.
A párom is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!