Milyen démonidézési rekordjaid vanak?
Egyszer megidéztem Kiszel Tündét.
És arra a következtetésre jutottam b@sszameg, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi a különbség közte és egy Vuki között!
Én egyszer egy nagyon otrombát fostam 3 liter kannás bor és egy gyros után.
Nálam ez tartja a rekordot.
Lizi, szerintem abba kellene hagynod a tevékenykedést ezen az oldalon.
Elhiszem, hogy egy lelkes újonc vagy közöttünk, de a gyakorikerdesek.hu nem a megfelelő hely az ilyen dolgok kitárgyalására. Itt értelmes ember nem kezd el filozofálni semmiféle ilyesmin, mert rögtön betámadják a keresztények, ateisták, és a többiek, akik nem tudják, miről beszélsz.
Főleg, hogy ez nem ilyen gyerekes "ki tud több démont idézni" dolog. Akkor idézz, ha fejlődni akarsz, és segítségre van szükséged. Feleslegesen ne.
Az itt elcseszett idődet inkább fordítsd OLVASÁSRA a témában, hadd gyarapodjanak az ismereteid. Franz Bardon könyveit egyesével végezd ki, aztán valami jóga könyv, és így tovább.
Itt semmi szükség az ilyen kérdésekre, csak rontasz az emberek sátánizmusról alkotott sztereotípiáin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!