Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet sátánistáktól...

Hogy lehet sátánistáktól megszabadulni? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Anyukám új munkahelyre került,és nemsokkal később új "munkatársakat" kapott ,akikről kiderült, hogy sátánisták. Az a roh_adék g..i k..va állandóan anya mögött van, mindenhová követi, de ma bedurvult a dolog, mert szándékosan megégette anya kezét, de mi elég határozottan keresztények vagyunk, és ő nagyon fél a munkatársától. Hiába szólt a főnökének, nem csinált semmit, és anyu ma nagyon feldúlva jött haza. Amúgy is vannak idegi problémái, amiket nem hajlandó elismerni,de ez már sok volt. Itthon sem úgy állnak a dolgok, ahogy szeretnénk, még ez is jött, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy anya teljesen bekettyózzon, és eltűnjön. Haza jött, barátommal kérdeztük hogy mi volt a munkahelyén, ugyanazt mondta mint eddig:semmi. Kicsit beszélgettűnk, és egy pillanat alat teljesen megváltozott. Minden rossz lett neki, és hiába próbáltam megállítani, mondta, hogy ő elmegy innen a francba, ne is keressük. 10persem telt el, felhívott a barátja, hogy teljesen kibukott, és vonat alá akar menni. Hálistennek reggelig amúgysem megy vonat, de egyébként is felújítás alatt vannak az állomások. Utána begyógyszerezni akarta magát, szerencsére semmit nem adtak mneki a patikába, és órákkal később hazajött. Én a barátommal az egyész várost bejártuk, hogy merre lehet,persze sikertelenül, és amikor hazajött kiöntötte a lelkét, és ment aludni.

Gépet nem mertem bekapcsolni, had pihenjen, így elnézést a helyesírási hibákért, de nagyon sürgősnek éreztem ezt feltenni. Félek, hogy begbolondul, és tényleg csinál valamit.

A kérdésre visszatérve, hogy lehet megfélemlíteni, vagy elűzni magunk mellől egy sátánistát?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

17/L

#sátánizmus #átok #megfélemlítés #átok megszüntetése #sázánista elüldözése
2013. aug. 7. 01:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ejha...
2013. aug. 10. 17:45
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi (használhatóbb) válaszokat, de oly' furcsának tartom, hogy miután anya nem ment dolgozni néhány napig, teljesen rendbe jött. Nagyimat kellett kórházba vinni a veséjével,(azért írom,nehogy megint kötekedjen valaki) és vele maradt pár napig. Én meg itthon tartottam a frontot. Mikor hazajöttek, abszolút semmi baja nem volt, aztmondta, hogy gondolkodott, és egy másik értékrendet állított fel magában, többet fog törődni velem, és a saját igényeivel, és csak ezután jön a többi. Teljesen egyet értek vele, bár nem érzem szükségét annak, hogy velem többet kéne foglalkozni, de eddig mindig csak, és kizárólag másokra gondolt. Ideje lesz magával is törődnie. Úgy gondolom, megkaptam a választ a kérdésemre az élettől, de köszönöm az itteni válaszokat is!

Szép napot/estét.

2013. aug. 11. 00:22
 23/27 anonim válasza:
kereszt..szenteltvíz...biblia...bármi joo...de a leghatásosabb modszer ha szolsz a pápábak hogy küldjön valakit aki megégeti...a kereszténység nem hazudtolja meg önmagát
2013. aug. 17. 23:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Jaj ne már!Szenteltvíztől leég a bőre?!?! xD ez vicc kategória. Miből gondolod, hogy sátánista a munkatárs? ha tényleg keresztények vagytok akkor IMA!

És tényleg nem ártana anyukádnak egy orvos! Jobbulást neki!

2013. aug. 21. 21:43
 25/27 anonim ***** válasza:

#20: [link] ?

Kérdező: nyugi, Isten az erősebb. A sátánt is ő teremtette. Semmi bohóckodás a szentelt vízzel, meg a kereszttel. Ima Istenhez, és Jézus Krisztushoz. Nem gyári szövegek, hanem saját szavak. Egyébként meg boldogok, akiket üldöznek az igazságért.

2013. szept. 16. 00:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Mivel a kereszténység mint vallás a zsidó vallásból vett el dolgokat, az pedig az pedig a babilóniai és föníciai vallásokból vett át alapokat... lásd, az egész Gilgames mondakör átdolgozva. Nincsenek istenek, nincsenek ördögök. Ráadásul olyan istent, akit úgy hívnak, hogy: Isten!? Fail!
2013. szept. 16. 07:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom vicc e a kérdés.

Te komolyan azt hiszed ,hogy sátánista valaki csak akkor lehet ha állatokat öl,erőszakol meg mágiázik?

Ők másképp látják a dolgokat de ettől nem rossz emberek,ismerek 1 sátánistát aki egyáltalán nem csinálja ezeket csak egyszerűen sátánista

Mostanában én is hajlok effelé.

És tudod miért?

Mert ebben a világban nincs más csak szenvedés,ritka pillanatok egyike amikor a 85 éves nagymamám boldog,én is csak szenvedek,kértem sokszor hogy segítsen Isten de nem tette.

Ártatlan gyerekek halnak meg,az emberek rákosak lesznek,hagyja hogy bántalmazzanak másokat

Már bocs de szerintem ha megteremtesz egy világot gondoskodj róla és ne hagyd csak úgy ott a f**ba

2021. okt. 4. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!