Hogy lehet sátánistáktól megszabadulni? Mi a teendő?
Anyukám új munkahelyre került,és nemsokkal később új "munkatársakat" kapott ,akikről kiderült, hogy sátánisták. Az a roh_adék g..i k..va állandóan anya mögött van, mindenhová követi, de ma bedurvult a dolog, mert szándékosan megégette anya kezét, de mi elég határozottan keresztények vagyunk, és ő nagyon fél a munkatársától. Hiába szólt a főnökének, nem csinált semmit, és anyu ma nagyon feldúlva jött haza. Amúgy is vannak idegi problémái, amiket nem hajlandó elismerni,de ez már sok volt. Itthon sem úgy állnak a dolgok, ahogy szeretnénk, még ez is jött, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy anya teljesen bekettyózzon, és eltűnjön. Haza jött, barátommal kérdeztük hogy mi volt a munkahelyén, ugyanazt mondta mint eddig:semmi. Kicsit beszélgettűnk, és egy pillanat alat teljesen megváltozott. Minden rossz lett neki, és hiába próbáltam megállítani, mondta, hogy ő elmegy innen a francba, ne is keressük. 10persem telt el, felhívott a barátja, hogy teljesen kibukott, és vonat alá akar menni. Hálistennek reggelig amúgysem megy vonat, de egyébként is felújítás alatt vannak az állomások. Utána begyógyszerezni akarta magát, szerencsére semmit nem adtak mneki a patikába, és órákkal később hazajött. Én a barátommal az egyész várost bejártuk, hogy merre lehet,persze sikertelenül, és amikor hazajött kiöntötte a lelkét, és ment aludni.
Gépet nem mertem bekapcsolni, had pihenjen, így elnézést a helyesírási hibákért, de nagyon sürgősnek éreztem ezt feltenni. Félek, hogy begbolondul, és tényleg csinál valamit.
A kérdésre visszatérve, hogy lehet megfélemlíteni, vagy elűzni magunk mellől egy sátánistát?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
17/L
7 *Tapasztalatból mondom, hogy a kereszt meg a szenteltvíz SEMMIT nem ér, nekem is volt dolgom ilyen erőkkel, és hiába locsolgattam szentelt vízzel a szobámat, és szorítgattam a keresztet, meg a rózsafüzért, semmi nem javult.
Ehhez egy igazi keresztény nem is nyúl, mert pontosan tudja egyészt a forrását másrész max. mosolyogtatnivaló, de semmi másra.
Szóval hozzá sem nyúl, aki minimálisan is ismeri Istent.
*A sátánisták igenis félnek a kereszttől.
Ez nem igaz.
"Bocsánat" hogy rosszat mertem mondani a híres-neves SÁTÁNISTÁKRÓL, akik rászálltak anyára. Ha lenne egy cseppnyi eszetek, végiggondolnátok, hogy erre semmit nem tud lépni a főnöke, mert egy beszari alak. Ráadásul, igen felújítás alatt van az a k_b_szott állomás, gyertek el Dorogra, Esztergomra, Leányvárra, stb. Nincs vonatjárat, és nem bent lakunk Bunkófalván, hogy minden 5 percben elszáguldjon az úton egy kamion!! Ráadásul ez ma ÉJJEL volt.
Ugyanezt kívánom nektek is, amit ti mondtatok Édesanyámra!
A kérdésem mellett továbbra is kiállok, nem kamu, van annyi ép eszem, hogy nem szórakozok ilyennel.
A toleranciáról meg annyit, hogy ha a ti anyátokkal,apátokkal tenné ezt valaki, nem is kell, hogy ilyen személy legyen, ugyanígy beszélnétek róla. Nem értem, miért azt kell feszegetni, hogy egy kérdés valós, vagy sem, amikor egy embernek igenis segítségre van szüksége! nézzetek magatokba!
A normális válaszolóknak:
nem hiszem, hogy ha lelocsolná szenteltvízzel, leégne a bőre, legfeljebb magát hozná még inkább kellemetlen helyzetbe. Igen vannak idegi problémái, de nem annyira súlyos, hogy pszichológus kelljen. Egy közeli paphoz fogok fordulni, belőle mindig árad a nyugalom, talán tud mondani valami mást is. Kereszt pedig hiába van a nyakába,hiába van mindig vele, ugyanúgy piszkálják. Remélem minél hamarabb eljön arról a munkahelyről, és megszabadulunk ettől a kellemetlen helyzettől.
Azért köszönöm "mindenki" válaszát.
A sátánisták igenis félnek a keresztény erekjéktől : [link]
Leírja az áldozat, hogy amíg templomba jár kb 1 hétig nem zaklatják a démonok, de utána minden folyik ugyanúgy, sőt ahozzászólásokban is benne van ugyanez.
Én egyedül a helyesírási hibáktól félek: "ereklye"!
A géped se viccből húzta alá.
Tetováltassatok magatokra keresztet jól látható helyekre. Az erős hit és elkötelezettség elriasztja a gonoszt, vlamaint a tetoválás közben átélt fájdalom Jézus kálváriájához hasonló.
Békét hagynak így nektek, nem tűntök gyengének és könnyű áldozatnak.
Kedves kérdező!
Én is sátánista vagyok, viszont nagyon jószívű és emberszerető. Nem szeretem a keresztényeket, egy sátánista se szereti, de egy igazi sátánista nem bánt embert fizikai módon. Egy ok arra, hogy nincs mitől félned, hogy ez egy ördögimádó retardált ember, nem egy sátánista. Viszont okozhat problémát az édesanyád munkatársa, de hogy hogy, az legyen titok. Ha tényleg igazi sátánista és Sátánnak szolgál, akkor viszont lehet rettegni. Üzenetbe elfogadnék egy hosszabb leírást a munkatársról (viselkedés stb.) és megpróbálok valamit tenni. Édesanyádat pedig kérd meg, hogy keressen fel egy pszichológust, mert nem jó, ha ilyen problémái vannak. :)
( A sátánizmus nem az, aminek sokan gondolják :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!