Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért vágyom Angliába? Lehet,...

Miért vágyom Angliába? Lehet, hogy tényleg ott kellene élnem?

Figyelt kérdés

Éltem már Angliában pár évig. Nem mondom, hogy nagyon jól éreztem magam, viszont spirituálisan mintha "ébresztő" hatású lett volna rám az ottani hangulat/klíma.

Egy ideje újra Magyarországon élek, de ha angliai képeket látok, v történetet olvasok, mindig elfog egy sürgető vágy: vissza kéne mennem... mintha ott lenne a "lelki hazám". Ehhez hozzájön, hogy egy ideje egyre jobban vonzanak az újpogány vallások, ezekhez pedig Magyarországon nem sok esélyem van közelebb kerülni.

Szerintetek létezik ilyen? Vagy ez csak a "szomszéd fűje zöldebb" szindróma? Megjegyzem, sajnos eléggé jellemző rám...

2013. aug. 2. 16:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egy-két évig még ingázhatsz, de azán a brexit hamarosan pontot fog tenni tipródásaidra. Akinek van munkája és a népszavazás előtt érkezett azt nem rakják ki, de a többi bevándorolni vágyakozó EU polgárt meg fogják rostálni.
2016. aug. 12. 11:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Magyarországon "lófütty" sincs szellemi, spirituálius értelemben.

Ez az ország és ez a nép elakadt valahol a feudalizmusban és a középkorban és egyre csak ugyanazt kattogja.

Itt semmi nincs.

Anglia más: ott vannak adatok, vannak emberek, akik valamit felmutattak (=tettek), kultúrát is jobban találsz.

Én végzetemre azt hiszem már itt fogok élni, IDEGENként.

Shvr a filozófus.

2016. aug. 12. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!