Lehetséges egy láthatatlan pajzs? (Bővebben lent)
Nemrég elkezdtem egy eléggé furcsa dolgot érezni mikor bejövök a motorral a lakóparkba és a kapunál nagyon erős sűrű levegőt érzek mindig bejövetelnél. Mikor kimegyek nem érzem de mikor bejövök mindig azt a furcsa jelenséget tapasztalom. Nem tudom volna köze ennek egy nemrég meghalt fiúhoz akinek a szülei szerint természetfeletti lények ölték meg a fiukat a saját ágyában és mikor rájöttek hogy egy halott ember ujjlenyomatai vannak rajta a nyakán megijedtek és egy ördögűzőt hoztak a lakóparkba és elzárták egy különleges védőfallal a lakóparkot?
Volna ilyenre egyáltalán lehetőség vagy csak képzelődök... Nem nagyon érzem hogy kamu lenne mert nem elsőnek érzem ugyan azt az érzést. De ezt ugyanugy érzem a biciklivel jövök be.
Ha valaki tud segítene hogy megértsem hogy ez miért van mert lehet hogy köze van ahhoz, hogy régebben ahol most épült a lakópark egy orosz kórház volt? mellette meg egy Tüdőkórház volt? Lehet ennek valami összefüggése?
Csak értelmes válaszokat kérnék
Az ismerőseid csak skizofrének.
A kapudba meg valaki mindig odafingik.
"Nem tudom volna köze ennek egy nemrég meghalt fiúhoz akinek a szülei szerint természetfeletti lények ölték meg a fiukat a saját ágyában és mikor rájöttek hogy egy halott ember ujjlenyomatai vannak rajta a nyakán megijedtek és egy ördögűzőt hoztak a lakóparkba és elzárták egy különleges védőfallal a lakóparkot?"
És te ezt a hatalmas baromságot elhiszed? A bemásolt részbe annyi hülyeség van, hogy csak na. Nincs ott semmilyen láthatatlan pajzs, ami távol tartja a démonokat, mert egyik sem létezik.
Nézz utána a vágyvezérelt gondolkodás témának.
Valószínű, hogy azért érzed így, mert ezt várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!