Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A jó mágusok erősebbek mint a...

A jó mágusok erősebbek mint a rossz mágusok? A jót és rosszat nem a mágiatudásukra értem!

Figyelt kérdés
Szeretnék mágus lenni, már minden meg is van hozzá, csak azt nem tudom, hogy jó, vagy rossz mágus legyek. Úgy gondolom, hogy azt választom, amelyiknek erősebb a mágiaereje, mert én egy nagyon erős mágus akarok lenni. Valamint a legerősebb varázslatra is szert akarok tenni.
2013. júl. 24. 11:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem mmorpg-s játékokra gondoltam, én itt a valóságban szeretnék varázsolni, és mindenki tudja, hogy a valóságban a varázslatok a koncentrációt veszik igénybe és nem az energiád fogy.
2013. júl. 24. 13:19
 12/18 A kérdező kommentje:
van egy mágiakönyvem, és már csak egy olyas valakit kéne keresnem aki ért a mágiához, de nem tudom hogy a jó vagy a fekete mágiát tanuljam majd, vagy mindkettőt egyszerre és azt sem tudom hogy melyik varázslattípus az erősebb.
2013. júl. 24. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
gyerek.... előbb olvass utána meg gondolkozz el mielőtt ilyen hülyeségeket irsz
2013. júl. 24. 14:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Gyerek? Már 13 éves elmúltam, nem vagyok már olyan fiatal picinyeim.
2013. júl. 24. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Oké, hogy elmúltál, de mennyivel is?

Mert ha nem 5 évvel, akkor még mindig gyerek vagy, de minimum kiskorú.Fejben pedig még annyi sem.

2013. júl. 24. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Fejben még 3 se vagy...
2013. júl. 25. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:

"Már 13 éves elmúltam"

:-)))

2013. júl. 25. 12:44
 18/18 Farkas András D. ***** válasza:
Nem sértésnek szánom, de se erős mágus, se látványos nem tudsz lenni, azzá válni, a jelenleg fellelhető forrásokból, ne hidd, hogy csak téged érdekel és ez különlegessé tesz, vannak akik megszállottan gyakorolják és már az is hatalmas eredmény nekik, ha aurát látnak, nem hallani a hírekben sem tűzgolyót dobáló emberekről, gondolj bele, ha ez könnyen lehetséges lenne, mások nem ezt csinálnák, nem tanítanák mindenkinek, ha olyan könnyű lenne, azt ajánlom olvass utána vagy nézz pár videót Dynamo-tól, ő sem mágus, de közelebb áll hozzá mint mások, de ha mindenképp ezt akarod csinálni, menj indiába, tanuld meg a nyelvet, keress egy jógit (nem egyszerű) és vedd rá, hogy tanítson, ők valamilyen szinten eredményesebbek a mágiában, mint mások a világban. Tanulj reikit, agykontrollt vagy valami hasonlót, de saját tapasztalatból mondom, nem hogy tűzgolyót varázsolni nehéz, még egy kis gyertya lángját irányítani is lehetetlen, próbáld ki, ha sikerül elismerésem, de én hónapok óta gyakorlom, és őszintén manófigyni beleszólásom sincs abba, hogy ég a láng, légy reális, ne pazarold erre az időd, foglalkozz elérhető dolgokkal.
2013. júl. 25. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!