Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lauren Marbe indigó lány?

Lauren Marbe indigó lány?

Figyelt kérdés

Lauren Marbe egy Essexi tini 161 I.Q-ja can a Mensa tesztje alapján, ezzel überelte Einstent. Nagyon helyes pofija és bájos külleme van, amivel szép testalkat és kisugárzó báj is társul.

Egyszóval tökéletes ! Mary Poppins újratöltve. Teljesen egyezik az indigó leírásával. Vajon ugyanolyan cserebogár, megnemértett, kiközösített gyerek lesz mint a társai ? Vagy beváltja a karmáját és előbbreviszi az emberiséget valamilyen találmánnyal pl az ózonrétegvédő sugáral?

[link]

[link]

2013. jún. 12. 22:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én azt tudom, hogy a kort is figyelembe veszi TE SZERENCSÉTLEN ! De 160 az akkor is zseninek számít még egy tininél is.

Az tudás amit írtál pedig teljesen másra vonatkozik.

2013. jún. 17. 10:10
 22/27 anonim ***** válasza:

Ne másítsd meg a szavakat te

"Azért ezt te sem gondolod komolyan !? Akkor mindenki minimum 135-140 es I.Q-val lenne megáldva élete teljében :P Nem lenne értelme a Mensának !"

Soha nem mondtam, hogy a 160 nem zseni. Azt mondtam, hogy mindig figyelembe van véve, és ezt te tagadtad. NE próbálj meg változtatni azon amit már mondtál, így is elég nevetséges vagy már, nem kellene erre még rátenni pár lapáttal!

2013. jún. 17. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:

150-160 IQ nem olyan nagyon ritka és a zsenialitáshoz más is kell mint IQ.

Egyébként meg ha a kérdező annyira nagyon tudja akkor miért kérdezte? Minthogy mindenki le van százalékolva mint az állat!

2013. jún. 17. 14:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha éppen értelmesebb dolgokkal foglalkoznánk, mint azon vitatkozni, hogy egy brit szöszi épp zseni-e vagy sem, mert valljuk be, ki nem sz*rja már le?

Kérdező, ha te azt akarod, hogy zseni legyen, hát legyen zseni, mit bánom én, írj neki egy nyáladzó levelet, hogy szerinted így zseni meg úgy zseni. Hozzászóltam már többször is, de végül csak úgy látom, érdemi dologra nem lukadunk ki a kérdés megvitatása közben, tehát végeredményben értelme nem volt kiírnod a kérdést. Mert most azon vitázol, mi a zseni, meg hányas iq-tól. Ha az ezzel kapcsolatos filozófiádat akarod velünk megosztani, akkor menj fórum oldalra, ne a gyakorin elmélkedj.

2013. jún. 17. 15:30
 25/27 Mysterion777 ***** válasza:
Kamu szenzációhajhászat, New Age/ezoterikus pénzkicsikarás, akár így is, hamis reklámmal. Spirituális szakértők, de anyagiasan fizettetik a jónépet materialista pénzzel. Kamu az egész mozgalom. Itt bármelyik kedves válaszolónak nagyobb az IQ-ja mint ennek az áldozat próbababának!
2013. júl. 17. 02:53
 26/27 anonim ***** válasza:

#9, mos' lebuktá'. Dolgos fehírember vágy. Egy igáz tezsvír örűl á leszázálékolásnak.

Kérdező: 404, mint zseni? Bocs, de negyed óra után innom kellett egy felest, hogy abba bírjam hagyni a röhögést.

2013. júl. 18. 16:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Miért írsz ki ilyen kérdéseket IQ szint alapján? Ráadásul mindegyik kérdés alá ugyanazt a béna szöveget írod. Bájos küllem, meg Mary Poppins. Hol olvastál Te olyat, hogy az indigóknak 150-es az IQ-juk?
2013. aug. 20. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!