Én egy kamasz lány vagyok, és szeretnék valamit "mágikusat" csinálni. Van olyan "trükk" mondjuk, amivel valami jót tudnék csinálni? Pl: ha egy embernek fáj a feje és megygógyítani, , , stb
Én ezt az oldalt javaslom:
Fájdalommentes senkinek nem lehet az élete, én nem foglalkoznék egy egyszerű fejfással. Algopyrin. Ha meg túl sokat fáj, többet kell pihenni.
Ami még olyan normálisabb terület, azok a gyógynövények, kotyvaszthatsz teákat, kenőcsöket, kimész a rétre, ahol nem szennyezett a gyógynövény és segítessz kisebb fogyokúrákban az embereknek, vagy kisebb betegségekben. Esetleg olyan betegségekben is, amivel az orvosok nem tudtak mit tenni mert 100 ezrekbe kerülne. Na, ezeknek szépen kikutatod gyógymódját. Melyik betegséghez mi általában a legjobb. Könyvekben nem nagyon van leírva, melyik a legfaszább, így elég idegtépő.
"a többi nem kell"
Nekünk sem kellenek ilyen kérdések, de nincs mit tenni...
Úristen, klimaxolsz vagy mi a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!