Lehet a holtak _"szemével"/szemszögéből látni a dolgokat? Bővebben lent
Ha valakinek erős a képalkotó, előhívó agyszegmense, akkor csak a hallott hangok alapján és az erős koncentráció alapján képes szinte"" látni a dolgokat hogy mi történik a hangokból ítélve. ez egy adottság ami méh mindig meg van az állatok képességében.
Ha a férjem még csak a harmadik szomszéd előtt van de hazafelé tart, a kis vacak citrom papagájom, már hangos rikácsolásba kezd. Elképzelhető hogy a hallása nagyon jó annyira hogy meghallja a férjem messziről szűrődő krákogását-- és abból tudja hogy jön, vagy megy, vagy épp megállt és nem jön be, mert csak beakassza a szatyrot a kapun belülre, és meglóg a futrinkába... ezt viszont azonnal tudom, mert olyan mérgesen rikácsol a kis vacak, hogy amikor kinézek akkor lopakodik a férjem már az ablakunk előtti, kerítés előtt-- szóval mindig lebuktatja őt a papagáj!
Szóval kérdező, úgy létszik a génjeidben van egy kis citromos örökség is az őskorunkból.
az ember eltávolodott a természettől nagyon, és ha ilyen korcsok lettek volna a kőkorszakiak is, mint a korunk embere, akkor ma nem lenne emberi faj!
Na persze kérdező azért ne képzelj be magadról ennél többet, és ne vedd saját képességednek azt ami a véletlen csupán.Mert akkor nem csak lököttnek fognak nézni, de lökötté is válhatsz.
A mai felturbózott világunkban, ahol túl zajos, rohanó, stresszes, és gondokkal teli az élet, lehetőleg az ilyen képességedet nem ajánlatos se használni, se gyakorolni- tereld el a figyelmedet az ilyesmiről, mert a túl terhelt idegrendszer ha még ezt is rápakolod, összeroppanhat!
Starman, - elárulnád, hogy miért soroltad fel a skizoid a skizofrénia összes tüneteit?
Ha a kérdező az lenne, akkor úgy se fogná fel a felsorolásodat, még inkább nem vonatkoztatná magára. Nem lett volna helyesebb ha elküldöd egy pszichiáterhez, hogy segítséget kérjen és tanácsot"" a képességeihez""??
Mert ugye ha ilyen képességei"" vannak az "nem lenne baj" viszont azt érdemes lenne megtanulnia, hogy miképp kell kezelnie, és kordában tartania....!
JA és még valami kérdező!!
Micsoda BADARSÁG volt a megadott kérdésed, hogy ""Lehet a holtak _"szemével"/szemszögéből látni a dolgokat?""
A holtak egy, - nem látnak
A holtak kettő, - nincsenek a valóságunkban
A holtak ,- az első percekben megtérnek az életet valamikor teremtő Energiához és ezzel megszűnnek mint holtak és mint ember, csak energia létté lesznek.
Korunk betegsége az, ha valamilyen észlelés nem illik bele a tudományos világképbe, csakis valamilyen deformáció, betegség tünete lehet.
Rá se ránts!
És inkább keress valami hozzáértőbb, nyitottabb fórumot, ahol több hasznos választ kaphatsz!
Antimod válaszának ellentmondva, -- Kérdező nagyon komolyan írtam azt hogy ne kísérletez ilyesmivel, bármit sóderolnak manapság magukat, guruknak, ezo fejeknek mit tudom én most hirtelen minek nevezik magukat.
A fele se igaz, annyi benne a sóder, hogy az árvizet elkerülhettük volna ha leszórják gát-gyanánt.
tudod tényleg lehetsz nagyon érzékeny, de ezt fokozni már veszélyes gyakorlatozás az agy kivetítheti a gondolat és képalkotásait a szemhéjadra- de sajnos ha ez rögzülne akkor bármikor megismétlődhet-- mert tudod ezt a TE lelked idézi elő, és ha TE az ÉN egyszer nehéz helyzetbe kerülnél vagy nagy fájdalom érne, akkor a lelked előszedné a memóriádból azokat az emlékeket amely valaha boldogságot okoztak neked-- és bizony kivetítené a szemedbe amit te úgy érzékelnél mintha a kézzel fogható valóságban látnád és maga a valóság látványa szinte elhalványulna mint realitás---következmény egy idő után a skizofrénia.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
100.f.Befejező, elköszönő gondolataim…
Ide tettem neked két fejezet címet, két különböző blogból
Csak egyenként! beírod a keresőbe és ki fogja adni Google
Ezekből megtudhatod mit, miért írtam és a másodiknál miképp okozhat elmebajt-- remélem nem szándékozol valamelyik folyó partján ülni, mint egy eszement guru feltartott karral? már azért se lenne jó mert áradnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!