Szkeptikusok ehhez mit szóltok : Pötyi Jósnő sikeresen elátkozta Vágót és a szkeptikusokat! Mégiscsak hat az átok?
Gyakran hallom szkeptikusoktól, miszerint az is bizonyítja azt hogy nincsen átok, hogy a szkeptikusokat, akik nem hisznek benne nem éri el. Hát ez most bekövetkezett !
Tőrtént az, hogy az ATV-n indított felvilágosító szkeptikus műsort Vágó István és Hraskó Gábor biológus, melyben kivesézték volna a jósokat és más áltudományos elméleteket, de a dolog rosszúl sült el, ugyanis erre fel az EZO TV egyik jósa Pötyi elátkozta Vágóékat [link] Később az X-Aknák szkeptikus ATV stábja elismerte, hogy óriási hatással volt az átok, mert a kézhezvételtől számítva szignifikánsan tragikus lett a hetük ! [link] "Nem vagyok profi, csak úgy sikerült, hogy ettől nekem lett egy borzalmas hetem; minden összejött..."
Anno láttam a műsort, melyben elmondta Gábor, hogy lerobbant a kocsija. Hasmenése lett a forgatáson és étteremben rossz ételt adtak neki. Tönkrement a felesége autója amikor neki lerobbant az övé. Belázasodott. Lemerült váratlanul a mobilja. Nem találták az autómentők, ezért fél napig rostokolnia kellett így elkésett a munkából. Erre emlékszem.
Akkor eszerint igaz az átok ? Hiszen egy szekptikust is elért? Mostmár hisztek benne ? [link] Pötyi jósnő Báthory Erzsébet reinkarnációjának tekinti magát és nem érdemes vele újjat húzni meg az EZO TVvel sem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!