Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki az a Nagy Anya?

Ki az a Nagy Anya?

Figyelt kérdés

Morgaine Le Fey Főpapnő, ezt írja magáról : Végezetül látásomnak köszönhetően, belelátva az emberek lelkébe terápiás úton meggyógyíthatom őket Ezért születtem, ez a feladatom.

Célom akkor világosodott meg előttem, mikor találkoztam a Nagy Anyával. Azóta rendszeres „látogatóm”, és az ő szavát, akaratát teljesítem és közvetítem idelent.

Ki a Nagy Anya ? Hogy jeleik meg ? Hogy született ? Kik voltak a szülei ? Hogy tanít ? Hogy jön az okkultizmusa? Ő Szűz Mária?Minden érdekel.

[link]

2013. máj. 29. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagy anya az a nagymamád :)

Azt nem tudom hol született a nagymamád.

A szüleik a te dédszüleid voltak

Iskolában

Nekik olyan is van?

Nem , ő nem Szűz Mária.

--->Csak Viccelek<---

2013. máj. 29. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:

- Anyád vagy apád édesanyja a nagyanyád

- Átmegy hozzátok, vagy ti mentek át hozzá és a bejárati ajtóban jelenik meg ha becsöngettek.

- Úgy született ahogy te is.

- A dédszüleid.

- Tanár egyáltalán?

2013. máj. 29. 21:59
 3/9 A kérdező kommentje:

ÉRTELMES KOMMENTEKET KÉREK !

Olvassátok el a link szövegkörnyezetét is, a Nagy Anya valami sámán guru szellem vagy mi-.

2013. máj. 29. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet:

-Magna Mater

-Káli / Durgá

-női istenség egyik aspektusa

-okkult erők personája

-természet-anya

stb.

2013. máj. 29. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Az amcsik a nagyon nagy darab, fekete asszonyságokat nevezik igy...

Szerintem is Marika néni lehetett igazából.

2013. máj. 29. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Te mondod magad értelmesnek, amikor azt se tudod, hogy ki az a Morgaine Le Fay? Az angolok mondaköréből Arthur király féltestvére volt, aki a legenda szerint varázslónő volt... de ez egy szélhámos, aki valami jól hangzó, ám kitalált mesebeli névvel illeti magát. Ezzel egy normális ember nem is foglalkozna.

[link]

Talán észhez térsz!

2013. máj. 30. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi Súr ! Hát a link alapján a JÓS HŐLGY mondja magáról, hogy ő Morgaine La Faye !!! Ezt a nevet választotta, biztosan ő a reinkarnációja saját bevallása szerint. Olvasd el a linket is ahol erről beszél.
2013. máj. 30. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, amikor az Ezo, vagy Asztro show (nem tudom már melyiken volt), egy nő Merlinnek hívja magát, vagy egy ripacs fószer Zeusznak! Vagy egy hájas disznó Odinnak! Nem tudom, hogy direkt írjátok ki ezeket, vagy csak szórakozásból, de remélem, hogy az utóbbiról van szól.
2013. máj. 30. 15:16
 9/9 anonim válasza:
Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, szeretnék kérdezni tőled valamit.
2015. júl. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!