Ki az a Nagy Anya?
Morgaine Le Fey Főpapnő, ezt írja magáról : Végezetül látásomnak köszönhetően, belelátva az emberek lelkébe terápiás úton meggyógyíthatom őket Ezért születtem, ez a feladatom.
Célom akkor világosodott meg előttem, mikor találkoztam a Nagy Anyával. Azóta rendszeres „látogatóm”, és az ő szavát, akaratát teljesítem és közvetítem idelent.
Ki a Nagy Anya ? Hogy jeleik meg ? Hogy született ? Kik voltak a szülei ? Hogy tanít ? Hogy jön az okkultizmusa? Ő Szűz Mária?Minden érdekel.
Nagy anya az a nagymamád :)
Azt nem tudom hol született a nagymamád.
A szüleik a te dédszüleid voltak
Iskolában
Nekik olyan is van?
Nem , ő nem Szűz Mária.
--->Csak Viccelek<---
- Anyád vagy apád édesanyja a nagyanyád
- Átmegy hozzátok, vagy ti mentek át hozzá és a bejárati ajtóban jelenik meg ha becsöngettek.
- Úgy született ahogy te is.
- A dédszüleid.
- Tanár egyáltalán?
ÉRTELMES KOMMENTEKET KÉREK !
Olvassátok el a link szövegkörnyezetét is, a Nagy Anya valami sámán guru szellem vagy mi-.
Lehet:
-Magna Mater
-Káli / Durgá
-női istenség egyik aspektusa
-okkult erők personája
-természet-anya
stb.
Az amcsik a nagyon nagy darab, fekete asszonyságokat nevezik igy...
Szerintem is Marika néni lehetett igazából.
Te mondod magad értelmesnek, amikor azt se tudod, hogy ki az a Morgaine Le Fay? Az angolok mondaköréből Arthur király féltestvére volt, aki a legenda szerint varázslónő volt... de ez egy szélhámos, aki valami jól hangzó, ám kitalált mesebeli névvel illeti magát. Ezzel egy normális ember nem is foglalkozna.
Talán észhez térsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!