Egyébként velem is volt már ilyesmi(nem mindennapos az ilyen dolog).
2013. máj. 26. 16:37
12/18 anonim válasza:
Majd, hogyha tudatosan fogod csinálni ezeket, akkor lesznek "misztikus" képességeid :).Ennél sokkal komolyabb dolgok is léteznek, mint amiket leírtál, egy igazi személy számára, aki "misztikus" képességekkel rendelkezik, annak ez szinte semmiség :).
2013. máj. 27. 17:14
13/18 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de bocsánat hogy felmertem rakni a kérdést, tényleg. :) Nem arról van szó hogy most bunkózni, akarok, de segíteni nem segítettél, konkrét választ nem adtál, ha ez semmiség, akkor egy olyan ember akivel még ilyen se történt akkor az milyen? Most ne érts félre nem bunkózni akarok. :)
2013. máj. 28. 18:26
14/18 anonim válasza:
Persze, van ilyen, ez tök jó :D Szerintem ez nagyon ritka, szerencsés vagy (addig amíg ez nem jelent számodra terhet). Fiú vagy vagy lány? Sokszor van ilyen álmod/ látomásod? Bocs a kérdezgetésért, csak érdekel :) Amúgy szerintem az ilyet nem nagyon lehet fejleszteni, max. ha találsz még valakit ilyen képességekkel.
Irtó klafa lenne ha ilyen képességem lenne :DDD
2013. máj. 28. 20:40
15/18 A kérdező kommentje:
Szia, lány vagyok, gyakran van olyan álmom, bár egy-két hete történt velem ilyen utoljára. :)
2013. máj. 29. 13:43
16/18 anonim válasza:
Akivel egyszer sem történt még ilyen, arról csak annyit tudok mondani, hogy nem nyitott az ilyen dolgok felé...Te nyitottabb vagy az átlagnál, de ettől még nagyon kezdetlegesek ezek a dolgok.Egyébként, ha valaki elkezd nyitni az ilyen dolgok felé, akkor ugyan ilyen eredményeket érhet el, mint te.Ezekre bárki képes lehet, mivel nincsen olyan képesség, amire mások nem lehetnek képesek csak te vagy csak én vagy csak bárki.Mások vagyunk, ezért maximum a képességeket illetően annyi különbség van az emberek között, hogy van akinek x dolog megy jobban, míg a másiknak az y.De x dologhoz értő ember is megtanulhatja y-t csak kicsit több odafigyeléssel,idő és energia rááldozással.Ez fordítva is igaz.
2013. máj. 29. 14:18
17/18 anonim válasza:
Szia, néha én is meg szoktam álmodni a jövőt. Ugyanígy, az álmomra nem emlékszem, de amikor történik az a pár másodperc, akkor már világos lesz minden. Én csak pár szót, érzéseket, mozdulatot, helyzetet jegyzek meg, és deja vu-m lesz :D de rájövök, h nem deja vu, hanem álmodtam. Jó dolog az ilyen, persze sok hasznunk nincs belőle... Nekem ez nem annyira régen kezdődött el, (kb. fél éve) amikor elkezdtem foglalkozni a 3. szememmel. Neked is ilyesmi a helyzet, a 3. szem csakrád jobban nyitva van, mint másoknak. Fejleszd! Sok netes oldalon találsz rá tippet, hogy hogyan csináld. Olvass könyveket és meditálj! ;)
2013. máj. 29. 21:47
18/18 anonim válasza:
ezt fejleszd és ez úgy lehet, hogy akarattal látni akarod a jövőt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!