Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Misztikus képességeim vannak?

Misztikus képességeim vannak?

Figyelt kérdés

-Megálmodom a következő napon mi fog történni.

-Egyszer éreztem hogy apummal valami történt és tényleg,, beleállította a kést a kezébe

-Néha egy embernek nem kell semmit mondani anélkül tudom mit szeretne, olyan emberekkel is volt ilyen hogy nem is ismertem az illetőt.

-Néha napközben mint hogyha látomásom lenne beugrik egy kép, és nem tudom miért, de nem sok idővel később meg történik az amit láttam.

-Érzem a szellemek jelenlétét.

Most akkor megőrültem, vagy misztikus képességeim vannak? :D :)

2013. máj. 25. 20:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha ezt nekem be is tudod bizonyítani, akkor tényleg vannak képességeid.
2013. máj. 25. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
a jövőheti nyerő lottószámokat elküldhetnéd
2013. máj. 25. 21:18
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem őrültél meg, az atlantiszi gének miatt van . Néha bepillantást tudsz nyerni a vril áramlásába, mindenképp gyakorold a képességeidet ! :-)
2013. máj. 25. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Neked kezdődő atlantitiszed van.
2013. máj. 25. 21:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Csak aktívabb a 3. szemed kissé, mint az átlagnak. Ezt még lehet a továbbiakban fejleszteni is. Ha még tovább fejlődik tisztánlátást eredményezhet.

Keress meg privátban és tudok segíteni ebben, és alaposan megnézlek.

Üdv. Laci

2013. máj. 25. 21:40
 6/18 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, ha tudnám akkor sem írnám le tekintettel arra hogy az én családomnak is jól jönne az a pénz. :D Azt szeretném kérdezni ,hogy ezt ,hogy tudom fejleszteni?
2013. máj. 25. 22:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Misztikus képességeid vannak!!! Nagyon jooooo! Hogyan csinálod? F/L vagy?
2013. máj. 25. 22:46
 8/18 anonim válasza:
Nem tudom ezt misztikus képességeknek hívják e,de több mint amit általában tudnak az emberek.Pont én is ilyen gondban vagyok,ha hiszed ha nem engem zavar bizonyos szinten,másrészt meg jó.A szellemekkel ugyan ez a szitu,elég durván,ez nagyon rossz,néha azt kívánom bárcsak ne is tudnék róluk.Az emberekkel kapcsolatban meg az a bajom,hogy a szemükből látok szinte mindent,a nélkül,hogy beszélnék velük akár két szót.Nem a jövőjüket,hanem,hogy milyen emberek,mire vágynak és éppen most min mennek keresztül.Ez konkrétan a főnökömmel kapcsolatban elég zavaró,mert egy főnököt tisztelsz és tartasz tőle,vagy ki tudja mi,de nekem ő nyitott könyv és így nem igazán tudok vele együtt dolgozni,már gondolkodtam rajta,hogy meg mondom neki,hogy tudom ezeket róla,de aztán arra jutottam tuti hülyének nézne.De pont e miatt állandóan zavarba jövök tőle és ez így nem működik.
2013. máj. 25. 23:04
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt akárki állíthatja magáról, ha bebizonyítod nekem,hogy tényleg látomásaid vannak akkor tényleg misztikus képességeid vannak :)
2013. máj. 26. 12:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Hogy bizonyítsam be? Max történetet tudok mesélni, na szóval nagynénémnek kint Ausztriában volt az esküvője, kétnapos volt, indulás előtti éjszaka megálmodtam hogy mi fog történni, hogyan fog kinézni a hotel ahova menni fogunk, reggel mikor felkeltem nem emlékeztem arra hogy mit álmodtam, mikor viszont megérkeztünk Ausztriába a Hotelbe, úgy éreztem hogy én már jártam ott, és eszembe jutott hogy mi volt az álmom, és hogy álmomba jártam itt. :) Ennyivel is megelégszel? Vagy szerinted hogyan tudnám ezt bebizonyítani? :)
2013. máj. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!