Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Talán mágusi képességeim...

Talán mágusi képességeim vannak? (lent)

Figyelt kérdés
Általában ha valaki kérdezi az időt meg tudom mondani óra nélkül szinte percre pontosan van amikor 1-2 percet tévedek.Ez miatt még nem is kezdtem el gyanakodni mert úgy tudom hogy ez időérzék vagy vmi hasonló de más dolgok is vannak.Van olyan hogy amikor a házon kívül vagyok odakint olyan érzésem van mintha a természet része lennék és ezen kívül van olyan érzésem mintha bármit képes lennék megtenni.És valamiért az osztályunkba én értem legjobban a fizikát országos versenyeken is voltam.
2011. ápr. 23. 15:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, nem a varázslótanonc című filmben vagyunk!!

De az lehet, hogy van különleges képességed a természettudományok, a természet felé... Ezt használd ki jól, a versenyeidhez meg gratulálok!

2011. ápr. 23. 15:35
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

> Talán mágusi képességeim vannak?

Nincsenek.

> És valamiért az osztályunkba én értem legjobban

> a fizikát országos versenyeken is voltam.

Akkor hogyan juthatnak eszedbe ilyen baromságok? Mágusi képességek, jézusom... :D

2011. ápr. 23. 15:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak hát, még 80-as szintű Paladin is lehetsz :D
2011. ápr. 23. 15:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én nyertem is országos versenyt fizikából és matekból is. de nem vagyok mágus, bár része vagyok a természetnek (mint mindenki ezen a földön.) és néha én is úgy érzem, hogy bármit képes lennék megtenni és repülni is akartam a sufni tetejéről, de aztán eltörtem a lábam és még ki is kaptam mert még részeg is voltam.
2011. ápr. 23. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekes, hogy egy fizikában jártasnak mondott személy mágus akar lenni :)

Az idő megmondása az fejlett időérzéket jelent. Mivel mindig van referenciaidőpontod (hiszen életed során elég sokszor kapsz pontos időjelzést), így csak az a kérdés, hogy mennyire tudod pontosan követni az idő múlását... Van aki jobban, van aki kevésbé.

Az meg, hogy a természet része vagy, miért újdonság?

2011. ápr. 23. 16:11
 6/17 anonim ***** válasza:

jeleskedsz a fizikában úgyhogy szinte biztos

einstein volt a legnagyobb varázsló ezt mindenki tudja

2011. ápr. 23. 18:06
 7/17 anonim válasza:

Ezek normális emberi képességek. A természettel való egység érzése meg nagyon egészséges.

Nem attól leszel különleges, hogy "mágusi képességeid" vannak, hanem attól, hogy eleve egyedi és megismételhetetlen vagy a világ történetében. Soha nem született és nem is fog a Földre ilyen ember, mint te.

2011. ápr. 23. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Neked van tehetséged az alkímiához. Érzékeny ember lehetsz, akit megérint és talán hív is a természet ereje. Azt hiszem kár lenne a tehetségedet elpazarolni gagyi ezoterikával, ezért inkább azt tanácsolom figyeld a természetet, teremts vele kapcsolatot.

A tudomány és a szellemi tudás nem állnak egymással ellentétben. Esetleg kvantum fizikának is utána nézhetnél, bár ebben nem vagyok otthon.

Amúgy szerintem már magad is tudod a választ arra, hogy milyen képességeid vannak, és ezek teljesen természetesek, csak sok ember nem veszi észre, hogy van neki ilyen.

2011. ápr. 24. 05:28
 9/17 homo ludensz ***** válasza:
Volt egy magyar film is azt hiszem: hány az óra Vágner úr? vagy valami hasonló címe volt és Őze Lajos játszotta a főszerepet.
2011. ápr. 24. 17:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Alapból nem mágikus képesség.

De esetleg ha kipróbálnál valami értelmes tanfolyamot akkor kiderülhet (és ez valószinű) hogy van tehetséged a dologhoz.

Ismétlem: Értelmes tanfolyamot!

Ha segítség kell írj!

Üdv:Zimu

2011. ápr. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!