Talán mágusi képességeim vannak? (lent)
Szerintem, nem a varázslótanonc című filmben vagyunk!!
De az lehet, hogy van különleges képességed a természettudományok, a természet felé... Ezt használd ki jól, a versenyeidhez meg gratulálok!
> Talán mágusi képességeim vannak?
Nincsenek.
> És valamiért az osztályunkba én értem legjobban
> a fizikát országos versenyeken is voltam.
Akkor hogyan juthatnak eszedbe ilyen baromságok? Mágusi képességek, jézusom... :D
Azért érdekes, hogy egy fizikában jártasnak mondott személy mágus akar lenni :)
Az idő megmondása az fejlett időérzéket jelent. Mivel mindig van referenciaidőpontod (hiszen életed során elég sokszor kapsz pontos időjelzést), így csak az a kérdés, hogy mennyire tudod pontosan követni az idő múlását... Van aki jobban, van aki kevésbé.
Az meg, hogy a természet része vagy, miért újdonság?
jeleskedsz a fizikában úgyhogy szinte biztos
einstein volt a legnagyobb varázsló ezt mindenki tudja
Ezek normális emberi képességek. A természettel való egység érzése meg nagyon egészséges.
Nem attól leszel különleges, hogy "mágusi képességeid" vannak, hanem attól, hogy eleve egyedi és megismételhetetlen vagy a világ történetében. Soha nem született és nem is fog a Földre ilyen ember, mint te.
Neked van tehetséged az alkímiához. Érzékeny ember lehetsz, akit megérint és talán hív is a természet ereje. Azt hiszem kár lenne a tehetségedet elpazarolni gagyi ezoterikával, ezért inkább azt tanácsolom figyeld a természetet, teremts vele kapcsolatot.
A tudomány és a szellemi tudás nem állnak egymással ellentétben. Esetleg kvantum fizikának is utána nézhetnél, bár ebben nem vagyok otthon.
Amúgy szerintem már magad is tudod a választ arra, hogy milyen képességeid vannak, és ezek teljesen természetesek, csak sok ember nem veszi észre, hogy van neki ilyen.
Alapból nem mágikus képesség.
De esetleg ha kipróbálnál valami értelmes tanfolyamot akkor kiderülhet (és ez valószinű) hogy van tehetséged a dologhoz.
Ismétlem: Értelmes tanfolyamot!
Ha segítség kell írj!
Üdv:Zimu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!