Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Talán mágusi képességeim...

Talán mágusi képességeim vannak? (lent)

Figyelt kérdés
Általában ha valaki kérdezi az időt meg tudom mondani óra nélkül szinte percre pontosan van amikor 1-2 percet tévedek.Ez miatt még nem is kezdtem el gyanakodni mert úgy tudom hogy ez időérzék vagy vmi hasonló de más dolgok is vannak.Van olyan hogy amikor a házon kívül vagyok odakint olyan érzésem van mintha a természet része lennék és ezen kívül van olyan érzésem mintha bármit képes lennék megtenni.És valamiért az osztályunkba én értem legjobban a fizikát országos versenyeken is voltam.
2011. ápr. 23. 15:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A fizikait a varázslótanoncból vettem gondoltam a valóságban is igaz
2011. ápr. 27. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából valóban ezt úgy hívják, hogy időérzék. Elárulok egy titkot. Én fel tudok úgy kelni bármikor, hogy este arra az időpontra koncentrálok amikor fel szeretnék ébredni. Általában mindig sikerül. Más esetekben meg mindig az ébresztőóra előtt 1-2 perccel ébredek.

Azt pedig meg sem említem, hogy minden emberben vannak "mágusi képességek" csak még nem aktiválták azt.

2011. máj. 3. 23:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Ya ilyen képességem is van
2011. máj. 4. 15:56
 14/17 anonim válasza:
Figyelj!Szerintem meg csak jó az időérzéked, és szimplán reál beállítottságú vagy.Mindennek van egy racionális oka, nem vagy "természetfeletti erőkkel rendelkező"valaki, mert j vagy fizikából, meg nagyon jó az időérzéked.Ez az én véleményem, de szerintem meg nem is létezik ilyen ember, aki különleges erővel , vagy valami hasonlóval bírna.
2011. máj. 4. 16:08
 15/17 A kérdező kommentje:
A fizikában hiszek a részecskékben,húrokban membrálokban hiszek csak feltettem egy kérdést amúgy kicsit hülyeségnek tartom de köszi a válaszokat
2011. máj. 4. 17:40
 16/17 anonim válasza:
Figyi, hülye kérdés, hülye válasz...
2011. máj. 8. 15:10
 17/17 mimano ***** válasza:
Nincsen hülye kérdés, csak hülye gyerek.
2011. jún. 20. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!