Ha elégetem elmúlik a hatása?
Az egyik barátnőm segíteni akart,és a tudtomon kívül csinált egy szerelmi kötést.
Egy kis doboz ami teljesen le van zárva,nem tudom hogy miket rakott/írt bele.Eddig nem zavart,csak azóta sokkal rosszabbul alakulnak a dolgok,hirtelen mintha egy szakadék lenne köztünk.A barátnőm nem érti hogy miért fordítva alakult a dolog.
Tudom hogy csak segíteni akart,de így nekem csak ártott.
Ha elégetem akkor elmúlhat a negatív hatás?
nem hittem az ilyenekben,nyugodtan le lehet szólni,de tök jó volt minden,a barátnőm rá akart segíteni meglepetésképen és azóta minden rosszra fordult,jobb az óvatosság mivel ha nem is igazán hiszek benne utána néztem és azt olvastam hogy gyakran csak rosszul jár vele az ember,a barátnőm meg nem ért hozzá,azt mondta hogy valami netes "mágustól" kért tanácsot
rendben,köszi,elégetem és vigyázok
remélem így minden rendbe jön
LOOOL
Alapszabály hogy csak olyat csinálj amit vissza is tudsz csinálni.
vidd vissza, kinlódjon meg vele ő, és ha neki se megy akkor esetelg elégetheti.
nem volt sikeres,közölte hogy ő nem csinálja vissza,úgyhogy végül elégedtem
azóta talán picit jobb lett a helyzet,de az biztos hogy őt többé nem avatom bele a magánéletembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!