Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha elégetem elmúlik a hatása?

Ha elégetem elmúlik a hatása?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm segíteni akart,és a tudtomon kívül csinált egy szerelmi kötést.

Egy kis doboz ami teljesen le van zárva,nem tudom hogy miket rakott/írt bele.Eddig nem zavart,csak azóta sokkal rosszabbul alakulnak a dolgok,hirtelen mintha egy szakadék lenne köztünk.A barátnőm nem érti hogy miért fordítva alakult a dolog.

Tudom hogy csak segíteni akart,de így nekem csak ártott.

Ha elégetem akkor elmúlhat a negatív hatás?

2013. máj. 1. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
ez most komoly?? te hiszel az ilyenekben? fordulj ahhoz aki csinálta
2013. máj. 1. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, égesd el, megtörik a mágia, de biztonságos helyen, nehogy tüzet csinálj!
2013. máj. 1. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:

nem hittem az ilyenekben,nyugodtan le lehet szólni,de tök jó volt minden,a barátnőm rá akart segíteni meglepetésképen és azóta minden rosszra fordult,jobb az óvatosság mivel ha nem is igazán hiszek benne utána néztem és azt olvastam hogy gyakran csak rosszul jár vele az ember,a barátnőm meg nem ért hozzá,azt mondta hogy valami netes "mágustól" kért tanácsot

rendben,köszi,elégetem és vigyázok

remélem így minden rendbe jön

2013. máj. 1. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2013. máj. 1. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
1 próbát megér...
2013. máj. 2. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
az hogy fordítva működött nem csoda, mert csak egy tapasztalt boszorkány tud ilyet rendesen megcsinálni. Próbáld meg elégetni, de nem biztos hogy sikerül elérni a kívánt hatást, esetleg rosszabb is lehet. Fordulj tapasztalt boszorkányhoz!!!
2013. máj. 2. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

LOOOL

Alapszabály hogy csak olyat csinálj amit vissza is tudsz csinálni.

vidd vissza, kinlódjon meg vele ő, és ha neki se megy akkor esetelg elégetheti.

2013. máj. 3. 23:20
 8/10 anonim válasza:
nem tanácsolnám hogy elégesd! ugyanis ha jó a kötés sikeres volt akkor ha tüzbe veted amit csinált"atok akkor a szerelmetek fog felégetni benneteket... ha pedig forditva sül el a dolog akkor is ugyanez a helyzet eléget titeket a szerelmetek minden apro bosszusága..szoval azt tanácsolom hogy aki ezt igy meg tudta csinálni pontosan ugyanazokkal a mozdulatokkal,és ugyanazon sorrendben oldja fel ahogy azt elkészitette..ha viszon már nincs meg a kötés megsemmisitettétek akkor már nem lehet visszacsinálni...
2013. máj. 4. 13:17
 9/10 A kérdező kommentje:

nem volt sikeres,közölte hogy ő nem csinálja vissza,úgyhogy végül elégedtem

azóta talán picit jobb lett a helyzet,de az biztos hogy őt többé nem avatom bele a magánéletembe

2013. máj. 4. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Bontsd fel, nézd meg, vagy égesd el tök mindegy-- de azért nem úgy alakulnak a dolgaid, mert tele vagy majréval, tehát nem valami babonaság miatt, hanem csak saját magad miatt!!
2013. máj. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!