Hogyan ébresszem fel a bennem szunnyadó mágust?
Valóban igy igaz The Evil Twin-- pár éve hallottam én is, csak sajnos későn, erről a lehetőségről. Végig és böngésztem akkor még nem tudtam hogy elkéstem, szóval fizettek volna Ausztráliában, Indiában, Angliában és Amerikában. Jamesék adtak volna a legtöbbet 1 millió dollárt-- Jelentkeztem, le is tárgyaltuk, úgy volt hogy először ők utaznak ide és egy kísérletet bemutatok, aztán kiutazunk több kísérletre és persze filmfelvételek szóval valahogy így zajlott volna.
De sajnos le kellett mondanom, mivel nem kalkuláltam bele azt, hogy előtte 1-másfél évvel átestem egy nagy szívinfarktuson! S miután (mielőtt ideutaznának) gyakorolni akartam azt, amit tulajdonképpen 42 éven keresztül hetente többször is végeztem, kiderült hogy a a nagyon sérült szívem miatt már csak egyetlen percig sikerült kiviteleznem!
Több újabb próbálkozás két héten keresztül, majd levelet írtam és lemondtam a bemutatásról, na és a dollárról is sajnos.
Pedig biztos vagyok abban hogy a világon egyedül birtokoltam ezt a képességet, az elmúlt századok folyamán! Sajnálom, mert ha mindenhova elmentem volna bemutatni, akkor nagyon szép summát örökölhettek volna az unokáim. Így most kárpótlásul, a házunkat írattuk rájuk.
Sose felejtem az egész család lázban égett, osztottak szoroztak mire lehetne költeni hasznosan dollárt... a kisebbik unokám azóta is egy hatalmas birtoktól és emeletes villáról álmodozott... mióta viszont háztulajdonos lett azóta átépíti, alakítja, kipakolja bepakolja újabb és újabb tervrajzokat gyártva-- az hogy csak a fél ház az övé a másik fele a bátyjáé, az nem igen zavarja, ő nincs benne a terveibe...
Elősször is szedd le innen a klienst: [link]
telepísd majd regiszrálj a molten wow-n,és lépj be,majd húzz egy mágust 85-re,a faj tökmind1.Aztán addigra eldöntöd hogy pvp-zni vagy pve-zni akarsz,pvp talentet tudok adni ha érdekel,pve-t nézz neten,am válaszhatsz hogy fire,frost,arcane mágus ágak közt.Sok sikert! Remélem tudtam segíteni.
most miért kellett 7-est lepontozni?
azért mert ő normális választ írt, és segíteni akart, amíg a többi retardált b@rom meg itt idétlenkedik, azokat bezzeg felpontozzák, amikor a válaszaikról, süt az a sok ész, és értelem.
:P
Igy igaz The Evil Twin egyébként pár éve én akartam elvinni azt a milliócskát és a többit is, amit felkínáltak;- az angol az ausztrál egy hindu- szóval ezekkel tárgyaltam le-- csak hát elkéstem, mert előző években volt egy nagy infarktusom és igy már nem tudtam kivitelezni amikor próbákat végeztem önmagamnak, - sok éves szünet miatt- csak egyetlen percig sikerült. az viszont kevés egy bemutatóra hogy abból még film is készülhessen és egyéb technikai megfigyelés.
szóval lemondtam mindenkinél sajnos, pedig jó kis steksz lett volna az unokáimnak és adtam volna annak a web levelező fiatalembernek is aki felhívta erre a figyelmem. -- Na de sebaj.
De az se mágia lett volna hanem egy természetes, de rendkívül ritka elektro-fizikai produkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!