Veletek fordult már meg hasonló eset?
Egyszer, még kiskoromban, suli után átmentem a legjobb barátnőmhöz úgy késő délután. (Mint minden nap)
Azon járt az eszem, hogy hazafelé kell Anyunak tejet venni, mert megkért rá, és mérgelődtem, hogy nem lehetek ott este 7-ig. Egy régi bérház harmadik emeletén laktak (legfelül), és nem volt lift, mindig lépcsőzni kellett. Volt egy szomszédjuk, nem nagyon láttuk a nénit, csak ritkán, mert elég mogorva és visszahúzódó volt. Épp akkor jött le a lépcsőn, mikor én mentem fel. El voltam mélyedve a gondolataimban, mikor egy lépcsőfokra ért a lábunk, és hirtelen egy gondolat villant át az agyamon: "Ez a néni utoljára megy le ezen a lépcsőn". Teljesen összezavarodtam. Miket gondolok én, és ez most honnan is jött? Nem foglalkoztam vele többet. Este hazamentem.
Rá két napra a barátnőm anyukája meséli, mikor meglátogattam újra őket, hogy képzeljem el, a néni aznap lent volt a boltban, és mikor haza felé jött fel a lépcsőn, az emeletre érve szívrohamot kapott, és meghalt!
What??
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!