Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kotes-hogyan?

Szerelmi kotes-hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom a veszelyeit stb.nem kell a kioktatas.. Tudom, hogy fekete magia... Valaki leirna priviben hogy hogyan kell egy mukodo szerelmi kotest vegrehajtani?
2013. ápr. 5. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
...
2013. ápr. 5. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

senki nem fog ebben segíteni mert így csak bajt okozna

ha rosszat akarsz csinálni akkor csak magad vegyél benne részt

egyike a legrosszabb döntésnek amit csinálhatnál.

egyébként mivel teológiát is tanultam, érdekel a mágia , okkultizmus is, amit te a neten látsz gyertyagyújtogatós baromságokat, meg név ráírva....az mind hülyeség, ki is próbálhatod ha nem hiszed, de tuti nemfog hatni

ha te egy ilyen rituálét akarsz bemutatni, arra kicsit jobban fel kellene készülni, mint itt kérdést feltenni, v pár netes oldalon erről elolvasni két három sort

2013. ápr. 5. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy egyesek arra használják a mágiát hogy még hülyébbek legyenek????
2013. ápr. 6. 02:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kösd össze a két cipője fűzőjét, aztán mikor el szeretne indulni feküdj elé, és beléd esik. Garantált siker.
2013. ápr. 6. 02:56
 5/7 Evele123 ***** válasza:

Egyetértek a 4. válaszolóval. Aki ennél többet akar, az elmehet a ......

Ne cseszd el az életedet annál jobban, amennyire most van!

Az életeddel és a lelkeddel játszol, vazzeg!!!

2013. ápr. 6. 08:25
 6/7 A kérdező kommentje:
kedves valaszolok! a szarkazmusotok nem erint. es nem gyertyagyujtogatasra godoltam. amugy az eletem nincs elcseszve. a neten mind baromsagokat irnak errol a temarol. azert a valakiert pedig meg olni is kepes lennek! csak mostansag mintha megatkoztak volna. furcsan viselkedik velem 5eve eloszor. es azert akarom megcsinalni. a beszelgetesek sem segitettek.
2013. ápr. 6. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor inkább az átkod kéne leszedni nem?

Kérdezd meg a párod min tudnál javítani kettőtök érdekében azzal többre mész, és hagyd az ilyeneket.

2013. ápr. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!