Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hová tűntek a Vril Társaság...

Hová tűntek a Vril Társaság tagjai?

Figyelt kérdés
Engem leginkább az öt hölgy érdekelne: Maria, Traute, Sigrun, Gudrun és Heike. Vagy van-e bármilyen bizonyíték arra hogy még életben voltak 1945 után?
2013. ápr. 5. 12:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen olyasmi mint a Csi energia vagy a filmekből ismert "erő".

De a kérdéshez visszatérve, írtátok hogy a háború után bujkáltak. Erre mi okuk lett volna? Úgy tudom nem volt közük a népirtásokhoz és a háborúhoz sem.

2013. ápr. 8. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
De tisztában voltak dolgokkal...mellesleg mindenki, aki támagotta a náci pártot, bűnös volt. Ha túl is élték, szerintem fogságban. Habár akkoriban még könnyebb volt elbújni, mint ma.
2013. ápr. 8. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:

tessék ebben szó van a szertartásokról meg a kastélyról is

http://www.youtube.com/watch?v=ktuqX1I81b4

2013. ápr. 8. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. ápr. 8. 16:11
 15/16 Komplikato ***** válasza:

"Úgy tudom nem volt közük a népirtásokhoz és a háborúhoz sem."

Szerintem meg DE. Ha úgy vesszük a Thule és a Vril társaság teremtették meg Hitlert, meg az elmebeteg törekvéseik.

2013. ápr. 11. 01:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért jó olvasni hogy nem vagyok az egyedüli, aki tud bizonyos dolgokról. Örülök neki, hogy mások is két szemmel látnak és nem agymosottak :)

Bár számomra ez a Vril dolog még új.

Én a hétvégén néztem meg a Negyedik típusú találkozás című filmet... Eszméletlen sok az összefüggése pl az Atlan című könnyvel. -aki nem olvasta az Atlant-t, az olvassa el-.

És a GYűrűk uráról ne is beszéljünk... Mikor láttam a reklámban a piramisban a nagy gonosz egyszeműt.... Nincs kifejezés arra hogy földbe gyökerezett a lábam.

Eddig nem akartam elhinni a dolgokat, nem akartam én sem túl naivnak tűnni. Viszont ma már tág szemmel látok, informálódok én is oldalakról, emberektől, és próbálom aszociálni a dolgokat. Ha szeretném sem tudnám ezentúl elhinni azt hogy a hatalom létezik, a földönkívüleik léteznek és valami hamarosan (ezt nem lehet megmondani pontosan) lesz valami ami megváltoztatja edddigi életünket...

2014. ápr. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!