Hová tűntek a Vril Társaság tagjai?
Igen olyasmi mint a Csi energia vagy a filmekből ismert "erő".
De a kérdéshez visszatérve, írtátok hogy a háború után bujkáltak. Erre mi okuk lett volna? Úgy tudom nem volt közük a népirtásokhoz és a háborúhoz sem.
tessék ebben szó van a szertartásokról meg a kastélyról is
"Úgy tudom nem volt közük a népirtásokhoz és a háborúhoz sem."
Szerintem meg DE. Ha úgy vesszük a Thule és a Vril társaság teremtették meg Hitlert, meg az elmebeteg törekvéseik.
Azért jó olvasni hogy nem vagyok az egyedüli, aki tud bizonyos dolgokról. Örülök neki, hogy mások is két szemmel látnak és nem agymosottak :)
Bár számomra ez a Vril dolog még új.
Én a hétvégén néztem meg a Negyedik típusú találkozás című filmet... Eszméletlen sok az összefüggése pl az Atlan című könnyvel. -aki nem olvasta az Atlant-t, az olvassa el-.
És a GYűrűk uráról ne is beszéljünk... Mikor láttam a reklámban a piramisban a nagy gonosz egyszeműt.... Nincs kifejezés arra hogy földbe gyökerezett a lábam.
Eddig nem akartam elhinni a dolgokat, nem akartam én sem túl naivnak tűnni. Viszont ma már tág szemmel látok, informálódok én is oldalakról, emberektől, és próbálom aszociálni a dolgokat. Ha szeretném sem tudnám ezentúl elhinni azt hogy a hatalom létezik, a földönkívüleik léteznek és valami hamarosan (ezt nem lehet megmondani pontosan) lesz valami ami megváltoztatja edddigi életünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!