Hová tűntek a Vril Társaság tagjai?
Figyelt kérdés
Engem leginkább az öt hölgy érdekelne: Maria, Traute, Sigrun, Gudrun és Heike. Vagy van-e bármilyen bizonyíték arra hogy még életben voltak 1945 után?2013. ápr. 5. 12:21
1/16 anonim válasza:
okkultizmussal foglalkoztak
olvastam róluk h a társaság egy része egy szeánsz közben meghalt, ekkor a társaság működését visszafogták.
ókori démonológia érdekelte őket...talán a vesztük is ez lett
2/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy életben hagyták őket...
3/16 anonim válasza:
Elmenekültek egy dimenziókapun a Szíríuszra.
4/16 anonim válasza:
Elkapni nem kapták el őket,mert arról lenne feljegyzés vagy dokumentum hogy elítélték őket. Szerintem elbujdostak valahol, nehogy elfogják őket és szép csöndben leélték az életüket valami eldugott nyugodt kis helyen.
5/16 anonim válasza:
én az első vagyok amit írtam azt olvastam vhol
egy kastély volt a főhadiszállásuk, ot tartottak szeánszokat, és bizony az egyik nem úgy sikerült mint ahogy kellett volna, mert démonokkal foglalkoztak...
ekkor sokan meghaltak, és felosztották a társaságot utána a többi tag az ss hez sorakozott fel
6/16 A kérdező kommentje:
Igen az a wewelsburgi kastély volt. Tudtok olyan linket ami az ottani szeánszokat írja le?
2013. ápr. 8. 14:25
7/16 anonim válasza:
megnézem majd neked, azt írok ha megvan...
8/16 anonim válasza:
Miután Himmler és a bandája rájöttek, hogy vége, nincs tovább, minden iratot megsemmisítettek. Semmi nem maradt, azért, hogy ne kerüljön az amerikaiak/oroszok kezébe. Ha találtak is utána valamit, az hét pecsétes titok.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam én is, hogy titkosítottak mindent.
2013. ápr. 8. 14:51
10/16 anonim válasza:
Nos, érdemes utánanézni, mit is jelent a vril. Egy regényben szerepel, és olyan energiát takar, amivel lehet befolyásolni az időjárást és az emberi elmét is. (Eljövendő faj)
És most gondolj a HAARP-os összeesküvésekre...időjárás manipulálása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!