Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hová tűntek a Vril Társaság...

Hová tűntek a Vril Társaság tagjai?

Figyelt kérdés
Engem leginkább az öt hölgy érdekelne: Maria, Traute, Sigrun, Gudrun és Heike. Vagy van-e bármilyen bizonyíték arra hogy még életben voltak 1945 után?
2013. ápr. 5. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

okkultizmussal foglalkoztak

olvastam róluk h a társaság egy része egy szeánsz közben meghalt, ekkor a társaság működését visszafogták.

ókori démonológia érdekelte őket...talán a vesztük is ez lett

2013. ápr. 5. 12:59
 2/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy életben hagyták őket...
2013. ápr. 5. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Elmenekültek egy dimenziókapun a Szíríuszra.
2013. ápr. 5. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Elkapni nem kapták el őket,mert arról lenne feljegyzés vagy dokumentum hogy elítélték őket. Szerintem elbujdostak valahol, nehogy elfogják őket és szép csöndben leélték az életüket valami eldugott nyugodt kis helyen.
2013. ápr. 8. 10:32
 5/16 anonim ***** válasza:

én az első vagyok amit írtam azt olvastam vhol

egy kastély volt a főhadiszállásuk, ot tartottak szeánszokat, és bizony az egyik nem úgy sikerült mint ahogy kellett volna, mert démonokkal foglalkoztak...

ekkor sokan meghaltak, és felosztották a társaságot utána a többi tag az ss hez sorakozott fel

2013. ápr. 8. 11:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen az a wewelsburgi kastély volt. Tudtok olyan linket ami az ottani szeánszokat írja le?
2013. ápr. 8. 14:25
 7/16 anonim ***** válasza:
megnézem majd neked, azt írok ha megvan...
2013. ápr. 8. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Miután Himmler és a bandája rájöttek, hogy vége, nincs tovább, minden iratot megsemmisítettek. Semmi nem maradt, azért, hogy ne kerüljön az amerikaiak/oroszok kezébe. Ha találtak is utána valamit, az hét pecsétes titok.
2013. ápr. 8. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam én is, hogy titkosítottak mindent.
2013. ápr. 8. 14:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos, érdemes utánanézni, mit is jelent a vril. Egy regényben szerepel, és olyan energiát takar, amivel lehet befolyásolni az időjárást és az emberi elmét is. (Eljövendő faj)

És most gondolj a HAARP-os összeesküvésekre...időjárás manipulálása, stb.

2013. ápr. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!