Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mernéd használni azt a tudást...

Mernéd használni azt a tudást ha birtokodban lenne, amiről itt sokszor írnak, vagy olvasni lehet? (paranormális tevékenységek, médiumi dolgok, esp, telekinézis, agykontroll)?

Figyelt kérdés
És ha mernéd mire használnád, önző v segítő dolgok?

2013. ápr. 3. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Használnám. Jóra és "rosszra" is!

Pár szemétládát biztos rábeszélnék a saját kezű akasztásra. Vagyis hogy kösse fel magát!

2013. ápr. 3. 17:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen titokban tartanám,nem akarnék se tudományos kísérleti nyúl lenni és nem akarnék a kétkedők állandó tesztelése alá esni.
2013. ápr. 3. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Tuti hogy használnám! Ha több is lenne pl: láthatatlanná válás, megnézném a csajokat öltözőbe :D

De komolyabbra fordítva: gyógyítanék kézrátétellel súlyos betegeket vagy próbálnék rájönni mire gondolnak egyes emberek stb.

2013. ápr. 3. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem vannak képességeim, szenvedek tőlük. Ha megtehetném néha nem használnám őket.
2013. ápr. 3. 23:17
 15/15 SennaHikari válasza:

Természetesen önző dolgokra semmiképpen, de használom, hogy segítsek az embereken.

Nem értek egyet jó néhány előttem szólóval, hogy "hülyeség" meg "nem létezik". Igen is léteznek, csak többnyire nem akarnak hinni. De ez nem is lényeges.

Ne aggódj, kedves kérdező, használhatod nyugodtan, csak ne arra, hogy árts! Semmiképpen sem.

Én például szintén űzöm ezeket a tevékenységeket és igyekszem sokat tanulni, mert még nem vagyok elég jó.

Személy szerint a tisztánlátásom igyekszik, és az asztrál-projekciómban is vannak szép eredményeim. :)

Nem adom fel :)

2013. ápr. 7. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!