Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az útkereszteződésben éjfélkor...

Az útkereszteződésben éjfélkor jön az ördög?

Figyelt kérdés
Népi hiedelem,hogy ha éjfélkor az útkereszteződésbe érünk,akkor összefuthatunk vele. Mit hallottatok erről? :)
2013. ápr. 1. 11:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
komolyan kivááncsi vagyok erre a hiedelemre. :) nem igaz,hogy senki nem hallott erről még komolyan. nem kel betolyni. :) (még viccből sem. :) )
2013. ápr. 1. 22:14
 12/19 anonim ***** válasza:
ez nem hiedelem.anno a kereszteződésekben ásták el és akasztották a bünözőket.
2013. ápr. 2. 01:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen??? Ezt sem tudtam. A babona úgy tartotta,hogy 7 utkeresztezodesen kell átmenni,és a 7ik hez ejfelre kell odaerni. Akkor jön. :)
2013. ápr. 2. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
a lényeg az hogy a balesetek vagy kivégzések helyszínei olyan energia mezőt hoznak létre amit fel lehet használni rituális célra ,de itt nem lucifert lehet idézni hanem a káosz fejedelmét és ha nem emsteri szinten van az illeti és nem tudja az energiát kezelni annyi.mivel ez a pusztítás,anarchia végett "remek" helyek és az energiák is ilyennek ellenben pirosnegyedben szexuális energia van felhalmozodva így megy.
2013. ápr. 2. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerinted hány ördög van? Mert útkereszteződés meglehetősen sok, az éjfél pedig meglehetősen záros időhatár ahhoz, hogy mindhez odaérjen szegény feje.
2013. ápr. 20. 13:07
 16/19 A kérdező kommentje:
ördögből sajnos nagyon sok van..... bibliai utalások bukott angyalokról beszélnek. később ezeket nevezte el a népnyelv ördögnek. :) azt nem tudom,hogy az óra átállítást követik e... :) de a lényege a babonának az,hogy ha oda mész a 7 út kereszteződéshez (6 útkereszteződésen kell áthaladni,és a 7 ik hez éjfélre) azzal úgymond megidézed őt,mert tudatosan mentél át azért az útkereszteződéseken,mert ezt akartad látni. :) na valahogy így szól a babona. csak arra lettem volna kíváncsi,hogy mások is hallották e ezt a régi,déd szüleink nagyszüleinek korában élő babonát?! :)
2013. ápr. 20. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
ilyen irgalmatlan hülyeséget beszélni ne is haragudj nem akarlak felvilágosítani mihez van kötve -.- de a tudatlan okoskodásod dühítő és elengedhetetlen az elfenekelés.
2013. ápr. 20. 20:20
 18/19 A kérdező kommentje:
nem arról van szó,hogy elhiszem ezt.... csak kíváncsi voltam arra,hogy más területeken is éltek ilyen babonák,vagy nem..... ne érts félre... természetesen nem hiszem el. csak kíváncsi voltam,mert öregektől hallottam jó néhány ilyet. :)
2013. ápr. 20. 21:25
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket mindenkitől. :)
2013. ápr. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!