Az útkereszteződésben éjfélkor jön az ördög?
nézz Odaátot,abból megtudod hogy csak akkor jönnek(démonok)ha megidézed őket
mielőtt leszólnál hogy sorozatot ajánlok elárulom hogy abban is vannak angyalok,és ha személyesen nem is jelenik meg isten végig segíti a főszereplőket,még ha ne is elején derül ki
ez egy amerikai sorozat,2 testvérről szól akiknek megölték az anyjukat,ezért elkezdenek vadászni a démonokra és a szellemekre,egy ideig nagyjából ez a történet,de később előjön egy karakter akit Isten küldött hozzájuk,és kiderül hogy nem csak a rossz van ami ellen küzdöttek hanem Isten és az angyalok is léteznek,persze itt az angyalok nem testesítik meg a jót,inkább a saját érdekeiket nézik mint az emberekét,kivéve azt a karaktert akit Isten küldött a testvérekhez,a keresztutakról meg annyi derül ki belőle hogy keresztútnál meglehet idézni démonokat akikkel az ember alkut köthet,meg is kapod azt amit szeretnél,de csak egy bizonyos időre,utána meghalsz és a lelked a pokolra kerül
tudom hogy nem kell mindent komolyan venni,de nagyon jó sorozat,és nekem tetszik hogy hiába a természetfeletti dolgokról szól nem zárja ki belőle Istent,pedig nem vagyok hívő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!