Nálatok is beválik ez a szerelmi mágia?
Figyelt kérdés
Veszel egy aprómécsest.Pirosat.Ráírod a kiszemelt nevét piros betűkkel,egy szív alakú cetlire.Kiveszed a gyertyát a tartójából,aláteszed a cetlit,visszateszed a gyertyát és elégeted.
Nálam ez a harmadik eset,hogy bejött.Nem örökre szól,de nem is az a lényege,csak egy alkalom,utána pedig majd kialakul.Másnak is bejött már?
2013. márc. 29. 15:51
11/11 anonim válasza:
A 8 as válaszóló vagyok, nem, nem vagyok látó, csak tudok egy keveset az okultizmusról , régen nem hittem a mágiában, az átokban, sem szellemben, sem a démonban, sem az angyalban és még Istenben sem. Rendithetetlennek hittem magam, azthittem hogy ez a világ van és más semmi megszületünk, élünk, majd meghalunk és mindennek vége. Míg egyszer minden amit mesének és csak szövegnek hittem , ott volt előttem, mintha adott volna egy pofont az élet nekem hogy ébredjek föl, és hogy higgyem el mind azt ami létezik és valóság, csak az ember félelme tagadja mindezt. Az ember gyengepontja a félelem és ahoz megnyúgvást találjon letagad bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!