Akik azt állítják, hogy a szerelmi mágia csak bajt tud okozni, azok át is élték vagy csak olvastak róla?
Olyan emberek válaszát várom,akik megcsinálták és biztosan amiatt szenvednek.
Most szkeptikusok ne írjanak,arra vagyok kíváncsi,hogy létezik-e egyáltalán ez az egész.
1. Figyelj haver,értékelem a humorod.Sovány vagyok és boldog,de engem érdekel a téma.Kizárólag az a része,amit kérdeztem.
2. Bővebben mi történt?
nem az a kérdés h ez az erő van e és lehet e használni ilyen és bármi dolgokra, hanem a jellegét sajnos az dönti el hogy KI és MIRE használja!!!!íhy lesz áldás v átok akár egy kapcsolatban vagy bármi másban amire használtad.
Meglehet nyerni a lottót is lehet sok pénzed is csak sajnos HA EZT AZ ERŐT tudod használni és rosszul teszed mert pl a sok pénz nem segítésre kell hanem az egód növelése miatt(bunda márkás óra, ékszerek kocsi) akkor rosszra használtad és hiába van a segged alatt egy ferrari bizony olyan rossz életed lesz h inkább lennél csoró de boldog.A boldogság és szeretet ami által kellene ezt ahsználni és mindent a földön és nem itt tartanánk ahol most!!
De akkor most egyáltalán létezik-e mágia?
Kezdem azt hinni,hogy igen,de várok még tapasztalatokat.
A szerelmi mágia nem azonos a kötéssel.
Azzal az ember nem kényszerít senkit semmire,csak létrehoz egy esélyt ahhoz,hogy összejöjjenek.Már ha létezik olyan.Utána majd eldől szabad akaratból,hogy mi lesz a kapcsolattal.Ez nem akkora bűn.
Ez csak egy elmélet,nem tudom,hogy így van-e.
Lebeszélős vagy rábeszélős kommentek nem kellenek,én azt szeretném tudni,hogy a mágia csak hülyeség-e vagy komoly dolog.
Elméleteket én is tudok gyártani,nekem tapasztalatok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!