Kata 2000 kérdése:
Kik tudnak varázsolni?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszoszkat kérek, ne olyat, hogy: a boszik, a varázsló, stb. Hanem valami részletes magyarázatot.2013. jan. 19. 20:14
1/21 anonim válasza:
Más a varázslat, a placebo, a bemesélés, és a különböző önátverés. Ha engem kérdezel, szerintem senki nem tud úgy mint a Harry Potter-ben. (ha erre gondolsz)
3/21 anonim válasza:
Annál értelmesebbet mit akarsz, hogy a boszik, varázslók, mágusok tudnak varázsolni? Már persze a mesékben és a legendákban. A valóságban viszont nem élnek mágusok, pont.
4/21 anonim válasza:
A politikusok: a befizetett adódat szőrén-szálán eltüntetik!
5/21 anonim válasza:
Illetve simán átváltoztatják nyaralóvá, Audivá vagy egzotikus szigetté.
6/21 anonim válasza:
Hülye kérdésre hogy vársz értelmes választ, ne haragudj?
8/21 Béla varázsló válasza:
10-es ez elképesztő! Remélem én is eljutok egyszer erre a szintre.
10/21 anonim válasza:
#11: Komoly gyakorlással egy év alatt el lehet érni ezt a szintet, viszont könnyítéseket (eszméletvesztés, alkohol eltávolítása szájon át, "józsi idd már meg ezt") nem szabad alkalmazni, mert akkor élesben nem ér semmit a képesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!