Szerelmi kötés? OLVASS TOVÁBB!
Szerelmi kötés....
Sok embert fogalalkoztat a téma...de mégis mi minden rejlik mögötte...? Szerintem létezik a dolog...csak nem egyszerű....Rengeteg embert már becsaptak súlyos 10 ezer Ft-kat csaltak ki tőlük a szerelmi kötés címszó alatt...Ez tény!De az is buta volt aki belement...Az igazi szerelmi kötés szerintem: ha valaki képes rá,nem reklámozza magát hanem vár...vár,hogy segíteni tudjon! Ha mégis rátalálnak azoknak segít,de csak akkor,ha karmikus a kapcsolat és valóban együtt kell lenniük!Minden lehetséges következményről tájékoztatja a kötést kérő személyt!!!És nem kér előre pénzt!!!!!Tanlán ez a legfontosabb mostani anyagias világunkban...mert aki valóban érti a dolgát,miért is kérne előre pénzt!!!Ha tudja,hogy Ő olyan erők és tudás birtokában van,ami 100százalék hogy sikert hoz,nem kér előre péhzt,hanem megegyezik abban a kérővel,hogy neki csak akkor kell pénz,ha már megtörtént a kötés!!!!!!Szerintem ilyen egy igazi mágus, mágusnő,boszorkány!!! Kérdéseim a következők lennének: Mi a vélemény arról amit írtam? Tudsz e olyan mágust, boszorkányt aki a fenti feltételeknek megfeleően végzi a munkáját? Hogyan csaltak ki tőled pénzt szerelmi kötés címszó alatt és mennyit fizettél? Minden válasz érdekel mindenkit felpontozok!!!
Bnőm nővére elment egy öreg cigány asszonyhoz.
A férje elhagyta őt egy fiatalabb nőért, de ő vissza akarta fogadni magához.
Azt csinálta a cigány asszony: csinált 2 woodoo babát és összekötötte őket. vmi kell a babákra, ami jellemző a férfira és a nőre is. (haj, ruha, vmi személyes cucc)
Aztán eltette őket vhova magának nem adta oda a nőnek.
És nekik bejött, mert haza költözött a férje.
Ez kajak igaz, megtörtént. És nem kért pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!