Hogyan, mi módon tudnék komoly, igazi mágussal, esetleg boszorkánnyal, vagy tisztán látóval beszélni?
Figyelt kérdés
tudom, hogy sokan hirdetik magukat, mint jósok meg mit tudom én, vagy hogy ő mekkora mágus, de ezeknek 99%-a kamu, és nincs kedvem több ezret kidobni az ablakon,csak hogy megtaláljam az az 1 %-ot.2013. márc. 24. 12:42
11/14 anonim válasza:
"...sokan hirdetik magukat, mint jósok meg mit tudom én, vagy hogy ő mekkora mágus, de ezeknek 99%-a kamu..."
Nem is nagyot tévedtél.. Mindössze 1%-ot.
Mágusok, boszorkányok, tisztán látók csak a kereslet-kínálat törvénye szerint lépnek színre. A magadfajta keresi őket, ennek az igénynek (meg saját pénzéhségüknek) a felismerése vezet valakit arra az útra, hogy földöntúli erővel ruházza fel magát.
12/14 anonim válasza:
én tudok válaszolni ha kérdezel
13/14 anonim válasza:
minek az neked? mindig csodáltam milyen befolyásolhatóak az emberek.
14/14 anonim válasza:
4: Már csak 67%-ban helyes a válasza. Fog ez még csökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!