Milyen dolgot rejt a Mátrix, amit Isten rejteget előlünk?
Valóban igaz, hogy a mátrix filmek igazából azért jöttek létre, hogy titkon közöljenek valamit az emberekkel ? Ha igen akkor mit ? Engem ez nagyon érdekelne. Az első része.
A mátrix című film második és harmadik része a mondanivalóban még mélyebre hatól és egészen érdekes filozófiai mélységeket léttat az emberrel, de vajon mit takarhat mindez ? Milyen mély mondanivaló rejlik a filmben melyről Isten nem akarja hogy az ember tudjon, hiszen a sors többször is közbeszólt és megpróbálta megakadályozni a film megszületését.
Amiben most élünk az illúzió. Egy játék ha így könnyebb felfogni. Minden energia, egy holografikus illúzió. Amin gépelsz az sem valódi.
Ha ezt felfogod és tudatosítod akkor elég érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg...
Jah és ne kérdezd, hogy mi a valóság. Azt keresd meg saját magadban és akkor rájössz.
#14 Egy szimulált világban minden illúzió, még a játékfüggőséged is. Ha már felismerted, hogy ez a valóság nem valóság, akkor játékfüggőséged sem valóság (sőt, édesanyád sem létezik), ezért elég gyenge kifogás erre hivatkozni.
#15 Egy szimulált világban nem élsz (hiszen a világ sem létezik), nem próbálsz ki semmit, nem fedezel fel semmit, és eldobni sem tudsz semmit (még az életedet sem), mert minden csak illúzió. Egy szimulált világban ezt a hozzászólást sem én írom, mivel én is csak illúzió vagyok (mondhatni önmagaddal társalogsz).
A játékfüggést a mély alaptermészetünkre visszamutató valamiként említem, egyébként nem játszom szinte soha a gépsárkánnyal, meló a dolga, és azt jobban is élvezem.
A beleélő-készségünk kissé mintha eltúlzott lenne a célhoz képest, nem? :)
#17 Hozzászólásodat kissé nehezen értelmezem. 12-es azt írta, hogy az általam ismert valóság nem létezik, minden csak illúzió. Visszakérdeztem, hogy akkor miért a nem létező valóság szabályai szerint éli az életét. Szerinted az ok az hogy szeretünk játszani, mert az életünk is "Egy játék ...", ahogy a 12-es írta (legalábbis én így értettem). Válaszomban megismételtem korábbi véleményemet: nincs értelme a szimulált "valóság" szabályaira hivatkozni a valódi valóságban.
Hogy mindehhez hogyan kapcsolódik a "nem játszom szinte soha a gépsárkánnyal" (Itt a számítógépedre célzol, ha jól értem.), illetve a "beleélő-készségünk kissé mintha eltúlzott lenne a célhoz képest", az számomra rejtély.
85% nem értesz semmit. Nem csak az a lényeg, hogy illúzió a világ.
Az csak egy szint elérése és az is, hogy tudatosan vagy nem tudatosan irányítja a matrixot az egyén. (A saját valóságát.)
Ha meghalsz akkor a valóságba mész át nem pedig semmi leszel.
Egy negatív világban pozitívan manifesztálni a valóság tudatosságával. Ez az alap, ha nem érted akkor az egészet még nem érted. De az a te dolgod
"a nem létező valóság szabályai szerint éli az életét."
Ki mondta, hogy a szerint élem? Még mindig nem értesz semmit. Hajrá a keresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!