Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítség! Miért nem megy?

Segítség! Miért nem megy?

Figyelt kérdés
kb. fél éve, hogy komolyabban elkezdtem foglalkozni tisztánlátással és mágiával. És mint többen mondották nekem, hogy ezek alapja a meditáció, de nekem NEM MEGY A MEDITÁCIÓ. Nem tudom miért, nem tudok koncentrálni a "semmire", pl. van egy csoport amiben benne vagyok, ők is ezekkel foglalkoznak. Gyakorlatok a meditáció mellett és hasonlók. Az e heti gyakorlat a koncentrációt segíti "Vegyük a 3 alapszínt. Piros, Zöld, Kék és egyesével tartsuk ki mindegyiket 5 percig kezdésként. majd ha ez már megy vegyünk az egyik adott színű háromszöget, majd négyszöget." nem tudom elképzelni csak a formát, de a színét nem tudom. Nem tudok meditálni. Kicsit kétségbeestem, miért nem megy? Egyébként több mester, csoporttársam szerint nagyobb az intuícióm, mint átlag embereknek már így alapból. Szóval segítenétek? Hogy tudnék meditálni?
2013. márc. 15. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagy hülyeség az egész,meditálni nem lehet. próbáltam már. max. amikor félálomba vagy ilyeneket be tudsz képzelni.
2013. márc. 16. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet meditálni, de az is igaz, hogy nem lehet. Akarni hiábavalóság. Engedned kell, és nincs más dolgod, csak legyél. Nem kötelező semmi, nincs mit akarnod, csak létezel. A gondolataid jól teszik, hogy cikáznak, ez a dolguk. Hadd tegyék a dolgukat. Amikor elfogy a dolguk, megpihennek. Engedd, hogy dolgozzanak, engedd, hogy megpihenjenek. Elképzelhetetlenül sok időd van.
2013. márc. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!