Miért járnak a magyarok keveset jósnőhöz?
"Mert nagyon drága a közlekedés ezért inkább az okosabb emberek a TV-s betelefonálós jósokhoz jósnőkhöz fordulnak"
OKÉ. Én ezt elfogadom ! De, higyjétek el, sokkal másabb a a személyes kontaktus, a kötetlen beszélgetés velünk egy légtérben, mint telefonon, ahol fél az ember hogy lehallgatják.
Haha! Kérdező te nem vagy 100-as... Lehallgatnak? Mi nem attól félünk,hanem attól,hogy piszkosan átvernek! Ez az egész egy biznisz. Aki meg azt hiszi,hogy ő jós nő és nem feltétlenül a pénzre megy az meg be van hülyítve.
Egyébként az higgyék amit te akartál írni de ez már részletkérdés...
Magyarországon szegénység uralkodik.
Már én is el akartam menni jósnőhöz, hátha van valami abban, amit mond, de a másik oldalról szkeptikus vagyok. Ha még létezik is olyan, aki tényleg nem a levegőbe beszél, és nem csak leszívni akar, akkor is lehet, hogy nem őt, hanem egy hazugot fognék ki. Így meg inkább nem adok ki tízezreket, bármennyire is csábítóan hangzik a jóslás, pénzmágia, szerelem mágia.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!